Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(357)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(357)
    • 5 Star(340)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2019

    exceded my expectations. The sound quality and playability is good!. I think is comparable with a hight gamma Hohner Haro. The box and cover are awesome. I loved it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Für diesen Preis unschlagbar. Alle Töne lassen sich einwandfrei spielen und auch die Optik des Instruments ist sehr ansprechend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    Love this Harmonica..Very easy air flow and smooth sound at all volumes..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2017

    I was surprised how well this harp plays. It is so smooth and thick sounding harmonica. And very easy to play. You get a nice hard case for it. I will surely order more of these great instruments.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2017

    Un bon son : acheté en Do, je pense compléter par un LA et un SI Livré dans son étui rigide avec passant pour le porter à la ceinture

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2018

    Not only does it look a lot better than my old Hohner Special 20 it also sounds better on the low and high end of the notes. quality seems just as good as my old one and looks and even sounds better. I am very impressed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    Produto muito bom. Chegou muito rápido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2017

    Una harmónica de muy buena calidad suena genial y a un precio inmejorable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Trochę zajęło dotarcie do Brazylii. Ale jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Opakowanie składa się z prostej plastikowej torby. Nie było folii bąbelkowej ani dodatkowego kartonu, aby chronić opakowanie. Pudełko zawierające harmonijkę było zgniecione. Harmonia została z kolei zawarta w półsztywnej czarnej walizce, która na szczęście chroniła instrument, który dzięki Bogu dotarł nietknięty. Harmonia jest naprawdę piękna, ma jasny i przyjemny dźwięk. Wszystkie dziury brzmią dobrze i nie ma wycieku powietrza, jak ja w innych harmonijkach za wyższą cenę. Trzymając instrument w dłoni czujesz, że jest dobrze wykonany, materiały są ciężkie. Aby być wybrednym, przednie krawędzie powinny być lepiej nałożone, aby uniknąć jakiegoś otarcia na skórze w dłuższej perspektywie (co osobiście zaradzę). Podsumowując, mogę bez wątpienia powiedzieć, że harmonijka jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$60.05
    • US$32.29
    • US$69.99
    • US$10.99
    • US$33.59
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$18.39
    • US$24.99
    • US$12.69
    • US$14.94
    • US$28.86
    • US$8.99
    • US$13.79
    • US$17.31
    • US$25.29
    • US$8.89