Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Absolutnie pięknie zrobione! Każdy szczegół jest niesamowity! Wygląda jak diekasta! Dwie prędkości różne światła, lusterka, gumowa antena. Otwieranie drzwi, maska, brama tylna itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetne szczegóły na temat tego samochodu. Biega jak większy. Mała bateria Lipo wytrzyma około godziny. A najważniejszym punktem jest walizka nośna, co za świetny pomysł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jest to dobry model RTR, który zawiera wielkie szczegóły i różne cechy, jak prawdziwy pojazd. Plastikowe boczne drzwi były trochę elastyczne, ale poza tym, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Świetna część, z wieloma szczegółami, które sprawiają, że apetyt 1:1. „Małe" roladki są o wiele bardziej aromatyczne, pikantne i można na nie pozwolić. Chodzi o to, że nie chcę już za nim tęsknić, a ty wciąż możesz przy tym majstrować. Polecane również dla początkujących, jak ja, ponieważ jest nawet „tryb początkujący" z Jimny z mniejszą wydajnością jazdy, więc nie można go od razu zdrapywać. Mogę go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Najlepszy model na rynku, wkrótce zainstaluje nowe aktualizacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Znakomite sterowanie przepustnicą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo ładny szczegół. Dwie baterie, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Niesamowita jakość i szczegóły na żywo. podoba mi się 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Upewnij się, że wiesz, co kupujesz. Ta ciężarówka twierdzi, że ma napełnione olejem wstrząsy, ale tak nie jest. Zawieszenie to tylko sprężyna z plastikowym prętem, który zapobiega przedostawaniu się osi zbyt daleko od samochodu podczas skoków lub wyskoków, dzięki czemu sprężyna nie rozciąga się zbyt daleko. Opublikuję zdjęcie opisu produktu z banggood.com, produktu, który otrzymasz, i co naprawdę jest napełniona olejem cewka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    This is the most scale truck I've ever seen. When I saw it I had to have it. The truck must have taken ages to design as every bit of space is used to fit more scale details. The low gear is nice and low for crawling and the high gear is high enough for driving between crawl spots. I hope they make more trucks with this level of detail.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$137.99
    • US$18.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$88.99
    • US$11.99
    • US$639.99