Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Absolutnie fatalna, supermasywna mała ciężarówka. Super. Dwubiegowa, kontroler światła, ruchy kierownicy, otwieranie drzwi itp. Uwielbiam to. Drzwi i kaptur są bardzo trudne do otwarcia. Najlepiej otworzyć drzwi kierowcy/pasażera od wewnątrz, tylnymi drzwiami. Recenzja wideo pojawi się wkrótce w sekcji wideo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Piękny samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Przepiękna miniaturka! Jeden z przewodów jest zepsuty 😞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Każdy & ma być najbardziej realistycznym modelem RC w 2021 roku. Ten model jest naprawdę niesamowity.. Plastik, który jest wykonany jest bardzo wysokiej jakości, wytrzymały plastik, w przeciwieństwie do innych marek niższych. Odłóżmy wygląd na chwilę i spójrzmy na samą wydajność, to nie rozczarowało, model jest wyposażony w funkcje, 7 różnych trybów światła, które są prawdziwe w skali i wersji prawdziwej, ma również dwie prędkości wybieralne skrzyni biegów, Bardzo powolny tryb pełzania i nieco szybszy tryb śledzenia. Posiada gładkie i realistyczne zawieszenie, a także ładne wysokiej jakości opony gumowe złożone, które są również w pełni dunlop oznaczone znakiem towarowym. Lol mógłbym mówić o tym modelu przez długi czas, ale nie będę, będę robił pełne recenzje i testy tego niesamowitego modelu na moim kanale YouTube. W sumie polecam ten model dla każdego fana RC..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Całkiem nieźle, nakręciłem filmik: https://youtu.be/DD2DkAWxKGA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Super ładny nie jest najlepszy samochód dla Crawler, ale bez względu na to, super realistyczne szczegóły ma dość na zewnątrz, chociaż nie spodziewasz się prędkości jest dość wolna dla innych, to wielki 100% polecam to ma dwie prędkości i pełne światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Kocham tego małego Jimny'ego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Bardzo realistyczny model w skali. Wykonane z tworzywa ABS z otwieraniem drzwi i okapem. Ruchome siedzenia przednie i tylne mogą być ustawione do załadunku. Pełne światło LED, przednie / tylne światła, światła przeciwmgielne, światła cofania. Przełączny nadajnik liniowy. Dwie prędkości transmisji niska prędkość i duża prędkość. ESC nie wykonuje żadnych szumów i jest bardzo dobry w modulacji. W sumie to świetny model RC w wielkim pudełku. Jedyną smutną rzeczą jest brak wstrząsów, więc jest bardzo sprężystość podczas jazdy. Poza tym U jest prawie idealny. Blokowanie Diffs byłoby niesamowite, więc może się znacznie lepiej wspinać. Mogę go tylko polecić każdemu, kto lubi Jimny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Mówiąc wprost: ten samochód jest zajebisty. Nigdy nie miałem tak dobrego samochodu z pudełka. Posiada kompletny interieur z ruchomymi siedzeniami i kierownicą, która jest przesuwana po sterowaniu, wygląd zewnętrzny jest prawie idealny (najlepsza farba, jaką widziałem w samochodzie RTR), drzwi mogą być otwarte, I nawet pod powierzchnią jest modelowany nieukładnie. Pod maską znajduje się modelowy silnik, a także włącznik / wyłącznik i akumulator. Jedyne, co mam, to utrzymanie (ogromne dotarcie do komponentów elektrycznych i silnika), mały silnik (może być mocniejszy dla samochodu tego rozmiaru i wagi) A mój był z lekko przechylonym logo Suzuki na tylnych drzwiach. Ale poza tym jestem bardzo podekscytowany, a zwłaszcza jeśli można go kupić podczas sprzedaży, jest to bardzo dobra wartość. Mam nadzieję, że FMS nadal idzie z nowoczesnych samochodów (Nie podobają mi się te pojazdy retro / wojskowe, nie mogę się doczekać tego samochodu „Mashigan") I zachowaj tę jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Very nice scale vehicle. Never before I have seen such detailed RTR car.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$80.99
    • US$132.99
    • US$19.99
    • US$549.99
    • US$76.24
    • US$155.99
    • US$609.99
    • US$959.99
    • US$26.99
    • US$55.99
    • US$39.99
    • US$15.99
    • US$219.99
    • US$356.99
    • US$559.01
    • US$125.99
    • US$500.99