Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Każdy & ma być najbardziej realistycznym modelem RC w 2021 roku. Ten model jest naprawdę niesamowity.. Plastik, który jest wykonany jest bardzo wysokiej jakości, wytrzymały plastik, w przeciwieństwie do innych marek niższych. Odłóżmy wygląd na chwilę i spójrzmy na samą wydajność, to nie rozczarowało, model jest wyposażony w funkcje, 7 różnych trybów światła, które są prawdziwe w skali i wersji prawdziwej, ma również dwie prędkości wybieralne skrzyni biegów, Bardzo powolny tryb pełzania i nieco szybszy tryb śledzenia. Posiada gładkie i realistyczne zawieszenie, a także ładne wysokiej jakości opony gumowe złożone, które są również w pełni dunlop oznaczone znakiem towarowym. Lol mógłbym mówić o tym modelu przez długi czas, ale nie będę, będę robił pełne recenzje i testy tego niesamowitego modelu na moim kanale YouTube. W sumie polecam ten model dla każdego fana RC..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Absolutnie fatalna, supermasywna mała ciężarówka. Super. Dwubiegowa, kontroler światła, ruchy kierownicy, otwieranie drzwi itp. Uwielbiam to. Drzwi i kaptur są bardzo trudne do otwarcia. Najlepiej otworzyć drzwi kierowcy/pasażera od wewnątrz, tylnymi drzwiami. Recenzja wideo pojawi się wkrótce w sekcji wideo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Piękny samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Great scale version of the real thing and I'm super stoked with my purchase! After owning two real Jimny's and moving countries where it no longer makes sense to have a 4x4, I opted for this little beast and I must say I'm very impressed with the product. The attention to detail is amazing, and the offroading ability of the vehicle with its low/high range feature brings back those real-life rock crawling experiences. The lights work great, and they are actually quite functional in low-light situations. The suspension works like a charm too, soft enough to make articulated flexes but yet firm enough to keep the vehicle stable. The carry case is a very nice twist to the packaging e.g. instead of just plain styrofoam in a box rather make it a carry case, very nice touch by FMS! A couple of downsides though... The color is not really appealing to me, but I specifically bought the FMS model because it is the product with the best features compared to its competition. However, the army green color was actually my first choice and would've looked way better in my opinion. For a Suzuki licensed product, it is quite sad that we don't have a choice of color and I would highly recommend FMS and Suzuki to expand the range with more colors or provide body kits for existing customers. Sadly, the vehicle was not 100% brand new when I received it as there was already some tire wear and little bits of wear and tear on the vehicle. There were also finger marks on the controller and even the battery was already connected to the vehicle, which as I understand is actually quite risky business when shipping electronics. Everything is working ok but I would advise the seller to be more careful with sending products that are not actually brand new. In this case, I decided not to bother with a swop-out due to the time of year, and that the product would need to travel almost halfway around the globe to get replaced e.g. probably a very lengthy RMA process.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wyjątkowy produkt. Poważny sprzedawca, polecany. Wysyłka w określonym czasie, bardzo dobrze zapakowana. Dotarł perfekcyjnie. Produkt jest taki, jak opisano w reklamie, jest to krok poza poziom szczegółowości tego modelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Moje światła nie chcą się włączyć i nie przejdą przez wysoki i niski zasięg, mogę coś zrobić?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    fantastyczny rc dbałość o szczegóły jest niewiarygodny pakiet przybył w bardzo szybkim czasie i nieuszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Wszystko poszło lepiej niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Wszystko w porządku, wielkie detale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Супер!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$325.49
    • US$48.89
    • US$70.99
    • US$109.99
    • US$48.99
    • US$150.99
    • US$60.99
    • US$169.99
    • US$159.99
    • US$379.99
    • US$53.99
    • US$69.99
    • US$35.99
    • US$89.99
    • US$645.99
    • US$72.99
    • US$136.99
    • US$110.45