Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Wszystko jest świetnie, dziękuję bardzo! towary wszystko zgodnie z zamówieniem, odpowiada, przyszedł szybko! Na Ukrainie odprawa celna 35% kosztów ; (i tak wszystko jest doskonałe! Dziękuję! polecam!)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Superszybka dostawa. To naprawdę dobra oferta. Bardzo dobry widzenie przez gogle z bardzo niewielkimi zakłóceniami. Jest bardzo stabilny i długi czas pracy. 5 razy mocno uderzył, 6 się rozbiło, haha!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Jako punkt startowy dla kogoś, kto naprawdę zaczyna się z fpv jego dobry zestaw, ponieważ wszystko jest gotowe do lotu Następna zaleta jest taka, że dron ma chronione śmigła, Duża przestrzeń wewnątrz drona do własnych ulepszeń Ładny design - wysoce konfigurowalny Niektóre wady: - Ten dron nie ma zbyt potężnego silnika do sztuczek freestyle, ale ma mało wzrostu czasu lotu. - Bateria jest słaba i ma wysoką rezystancję - pełna moc natychmiast spadnie napięcie z 4.2 do 3,2V na ogniwo. Polecam kupić baterie o wyższej jakości - Nadajnik jest bardzo wrażliwy na uderzenia lub uszkodzenia przegubów. Drugiego dnia uszkodziłem lewy przewód, więc polecam kupić sondę. - Odbiornik działa w trybie D8. Więc jego krótki zasięg otacza 200 metrów czystego terenu. - VTX wyświetlacz wygląda dobrze również zapewnia możliwość odtwarzania nagranych filmów. Moja rada dla początkujących - zawsze spróbować lotu na symulatorze przed pierwszym lotem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Przyszedł w jednym kawałku, szybko, zestaw pasuje do rzeczywistości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    EXELENTE PRODUCTO, MUY RECOMENDADO PARA NOVATOS, ME ENCATO LA PRESENTACION

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    14 dni w drodze. Bardzo jakościowo wykonane, wszystko jest dostosowane do mm. Nie to, że kiedyś był achin, najwyraźniej współpraca z Atom Rc przyniosła korzyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Kupiłem ten zestaw, kiedy był w sprzedaży za jakieś 200 euro. Ten dron jest niesamowity. Dobrze dostrojony i leci płynnie. Poza tym, podobają mi się google. Kontroler jest po prostu w porządku... Ogólny świetny zestaw fpv w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Dostawa na czas, rozsądna cena, dobra jakość => to niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Witam przybyłem dzień przed datą i wygląda tak, jak pokazano tylko brak spróbować ..dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ZIPVIP3
    RU
    05/11/2021

    /Chodziłam tam od miesiąca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$116.83
    • US$519.99
    • US$365.99
    • US$130.19
    • US$452.18
    • US$269.99
    • US$117.60
    • US$239.99
    • US$121.89
    • US$146.99