Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2022

    Jako punkt startowy dla kogoś, kto naprawdę zaczyna się z fpv jego dobry zestaw, ponieważ wszystko jest gotowe do lotu Następna zaleta jest taka, że dron ma chronione śmigła, Duża przestrzeń wewnątrz drona do własnych ulepszeń Ładny design - wysoce konfigurowalny Niektóre wady: - Ten dron nie ma zbyt potężnego silnika do sztuczek freestyle, ale ma mało wzrostu czasu lotu. - Bateria jest słaba i ma wysoką rezystancję - pełna moc natychmiast spadnie napięcie z 4.2 do 3,2V na ogniwo. Polecam kupić baterie o wyższej jakości - Nadajnik jest bardzo wrażliwy na uderzenia lub uszkodzenia przegubów. Drugiego dnia uszkodziłem lewy przewód, więc polecam kupić sondę. - Odbiornik działa w trybie D8. Więc jego krótki zasięg otacza 200 metrów czystego terenu. - VTX wyświetlacz wygląda dobrze również zapewnia możliwość odtwarzania nagranych filmów. Moja rada dla początkujących - zawsze spróbować lotu na symulatorze przed pierwszym lotem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Wszystko jest świetnie, dziękuję bardzo! towary wszystko zgodnie z zamówieniem, odpowiada, przyszedł szybko! Na Ukrainie odprawa celna 35% kosztów ; (i tak wszystko jest doskonałe! Dziękuję! polecam!)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Superszybka dostawa. To naprawdę dobra oferta. Bardzo dobry widzenie przez gogle z bardzo niewielkimi zakłóceniami. Jest bardzo stabilny i długi czas pracy. 5 razy mocno uderzył, 6 się rozbiło, haha!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    ich habe das Produkt für Weinnachten für mein 18 jährigen Sohn gekauft und heute hatte er es ausprobiert. Nach der ersten versuch ist die drohne kapput gegangen und wir haben gemerkt, dass die Qualität sehr schlecht ist. - die Verpackung ist mit schaden gekommen. - die Flügeln sind kapput gegangen und die drehen gegen das plastik was normalerweiße nicht sein sollte . - die flugsteuerung manschmal Funktioniert nicht. und soweiter.. ich bin mit dem Produkt total nicht zufrieden und bin schokiert und hiermit möchte nur das Produkt zurückschicken und mein Geld zurückerstatten. Mit freundlichen Grüßen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Kupiłem ten zestaw, kiedy był w sprzedaży za jakieś 200 euro. Ten dron jest niesamowity. Dobrze dostrojony i leci płynnie. Poza tym, podobają mi się google. Kontroler jest po prostu w porządku... Ogólny świetny zestaw fpv w cenie

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Przyszedł w jednym kawałku, szybko, zestaw pasuje do rzeczywistości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    EXELENTE PRODUCTO, MUY RECOMENDADO PARA NOVATOS, ME ENCATO LA PRESENTACION

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    14 dni w drodze. Bardzo jakościowo wykonane, wszystko jest dostosowane do mm. Nie to, że kiedyś był achin, najwyraźniej współpraca z Atom Rc przyniosła korzyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Dostawa na czas, rozsądna cena, dobra jakość => to niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Witam przybyłem dzień przed datą i wygląda tak, jak pokazano tylko brak spróbować ..dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$425.99
    • US$203.99
    • US$149.99
    • US$475.99
    • US$123.04
    • US$112.00
    • US$369.99
    • US$275.49
    • US$115.99
    • US$66.99