Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(283)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(283)
    • 5 Star(265)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Naprawdę dobre analogowe gogle FPV. Moim zdaniem jest to wygodne porównanie do HDO Fatshark, które również posiadam. Kupiłem to, bo widząc wszystkie dobre recenzje na Youtubie i chciałem mieć coś jako alternatywę dla mojego zwykłego HDO Fatshark. Wyświetlacz jest niesamowicie wyraźny, a kolor jest bardzo naturalny w domyślnym ustawieniach w porównaniu do Fatshark. Załączony odbiornik, z ulepszonymi antenami podwójnymi łata jest tak dobry, jak, jeśli nie lepszy niż Fatshark z odbiornikiem Immersion RC RapidFIRE. Podsumowując, jestem naprawdę pod wrażeniem nowych gogli pudełka

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Google są bardzo ładne, świetne radio kosztowo-wydajne. Dostajesz odbiornik RapidMix który jest bardzo dobry, bardzo ładny DVR, ekran jest OK z dobrą rozdzielczością. Dla Google w stylu box są bardzo kompaktowe, mają duże FOV i ładne kolory. Zasilanie jest świetne, bateria 18650, USB lub DC w środku i wszystkie kable są w pudełku. Nie podobało mi się, że z szarą jednostką dostaje się białe anteny (ale i tak nie planuję ich używać) i wykończenie na ochraniaczach, które są blisko nosa - musiałem przyciąć jedną z nich, ponieważ miała ostre rogi, ale teraz jest OK.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Excellent goggles! Lightweight, fits perfectly on my face. Good signal reception even with those stick antennas. I also like having multiple power sources available. Warning: it does not come with any rechargeable battery in case you thought so. Have not tried yet the DVR functionality. Very intuitive menus. Fast delivery, arrived without a scratch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Naprawdę udanel gogle pudełkowe nawet ja mogę powiedzieć, że ten gogle jest hdo2 gogli. Ekran jest duży jasny jak ekran kina imax, łatwo czytelny i wysoka rewolucja. Ogólna jakość jest super szary kolor wygląda naprawdę dobrze

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Jakość jest doskonała! Zestaw jest bardzo brakuje minihdmi, wcale nie jest w domu) dostawa działa bardzo szybko, pomimo świąt. (Zamówienie 29)Dzisiaj są już ze mną)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Jest światło, musimy założyć gąbkę na nos. Ekran nie jest TFT, różni się kolorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Пришло быстро. Качество хорошее. Есть маленький минус - засветы от носа и по бокам от глаз. Управление простое и понятное, на улице пока не пробывал.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Ładny hełm 👍 Jest trochę światła na dnie maski, wyeliminuję ją. Mam to z superbanku, jest mi wygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Naprawdę ładne gogle. Anteny magazynowe są dobre, ale z zmodernizowanymi antenami, jak obraz pokazuje odbiór jest doskonały. Łatwy do nawigacji przez menu, wiele regulacji i połączeń. Bardzo polecam, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Świetny kask, nie spodziewałem się tej jakości, o wiele lepszej niż kask EV800DM dziękuję bangoodoo za tak świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 785
    • Ft26 471
    • Ft47 222
    • Ft3 931
    • Ft3 575
    • Ft2 859
    • Ft11 802
    • Ft4 290
    • Ft179 653
    • Ft191 736
    • Ft4 972
    • Ft4 290
    • Ft125 214
    • Ft33 627
    • Ft6 437
    • Ft2 143
    • Ft61 641
    • Ft25 288