Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Super miła mała ciężarówka z niesamowitym ciałem i detalami. Jest bardzo ładnie zapakowana. Podwozie jest bardzo podobne do FMS LC80, metalowych szyn ramowych, metalowych przekładni w osiach, osie EazyRC z dużymi dyniami i dużymi c-hubs, uniwersalne sterowanie. Łożyska mosiężne, tylko 2 łożyska kulkowe w c-hubs. Pochodzi z nowym radiem, tak jak w 1/12 Willys Jeep, ale z dużo mniejszą funkcją. Można z hamulcem włącz/wyłącz. Świetna kontrola światła, ale tylko w kierunku do przodu. Niska wiązka, wysoka wiązka, światła awaryjne, wyłączanie światła. Ale z tyłu nie ma funkcji światła, ale czerwone światło wsteczne, gdy idzie się wstecz (wyłączy się, gdy idzie się do przodu). Nie włączaj świateł z tyłu. Nie wiem, czy mój ma wadę tylnych świateł. W sumie to zajebista ciężarówka. Sprawdź mój przegląd wideo w sekcji wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Ta mała bestia jest niesamowita. Dodałem do niego więcej światła..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Wspaniała mała ciężarówka. Duża skala ciała i całkiem zdolne, jeśli jesteś rozsądny na temat tego, gdzie go prowadzić i wziąć pod uwagę skalę / rozmiar. Dostarczone w 1 tydzień do Wielkiej Brytanii i dotarły bezpieczne i zdrowe dzięki niesamowitemu pakowaniu, w którym FMS je umieścił, najlepsze oceny za to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Świetna skala, świetna elektronika!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • xzpVIP4
    AU
    16/12/2021

    Gorąco polecam fms Toyota FJ Cruiser Ma piękny wygląd farby i fwd, kratownica z dużą ilością momentu obrotowego. Proporcjonalny przepustnica ułatwia pełzanie i można dostosować kierowanie do tych ciasnych zakrętów wstrząsów sprężynowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Świetny mały RC Crawler działa naprawdę dobrze, a bateria działa około 30 minut, Silnik staje się bardzo gorący, więc nie będę puszczać żadnych baterii z powrotem, aby ochłonąć i nie próbuj wypalić większej baterii w środku, nawet jeśli znajdziesz sposób. Jak mówiłem, silnik robi się bardzo gorący, a po 30 minutach chcesz go ochłodzić. System oświetleniowy jest niesamowity, ale moja jedyna skarga . (i dlatego nie dałem mu idealnego wyniku) Byłoby to tylne światła włączane tylko podczas jazdy wstecznej.JQuery110021394411081207_16343373509 Nie wiem, dlaczego to zrobili, ale zrobiłbym to samo światło, co zrobili z innymi FMS18. Gorąco polecam ten mały pełzacz, chociaż wygląda tak świetnie na szlakach. Banggood również wysłał moje zamówienie szybko i otrzymałem w mniej niż 2 tygodnie z Chin do Kanady Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Doskonały model rc, jak zwykle z FMS. Nie znam związku między Everyine i FMS, ale na kartonowym pudełku są oba logo. Dla tych, którzy na to czekają, nie zepsuję przyjemności z rozpakowywania, zamieszczając zdjęcia, te przedstawione w wykazie są jasne i szczegółowe. Twardość jest wspaniała i ma w pełni szczegółowe wnętrze, są również podwozia i błotniki, które w pełni pokrywają koła. Sądząc po dużych dyniach, skrzynia biegów i osie wydają się być podobne do tych z drugiej serii. Bardzo szczegółowy, myślę, że mój okaz przedstawia specjalną wersję, ponieważ tylna odznaka mówi „Cruise" zamiast „Cruiser". Kontrola niskiej prędkości końcowej jest doskonała, choć esc jest trochę zbyt głośno. Nadajnik jest bardzo podobny, jeśli nie identyczny z 1/12 Willys. Instrukcja jest bardzo krótka, ale zauważyłem, że sterowanie światłem nie jest dokładne. Może w przyszłości zostanie to skorygowane. (Mam na myśli instrukcję obsługi, bardzo wątpię, że kontroler światła zostanie zmodyfikowany). Oto, co znalazłem konfigurując światła: zgodnie z instrukcją, przełącznik musi znajdować się po stronie „B" i wybrać funkcję, którą należy nacisnąć przycisk +/LED. Konfiguracja światła zmienia się w zależności od czasu wciśnięcia przycisku: 1. prasa -> 1 bip Światła zawsze wyłączone - wyłączaj światła zawsze - tylne światła włączone podczas cofania 2. prasa -> 2 bips Światła czołowe zawsze włączone, niskie światło - włączyć światła migające przy kierownicy - tylne światła włączone podczas cofania 3. prasa -> 3 bips Światła czołowe zawsze włączone, wysoka wiązka - światła migające podczas kierowania - tylne światła włączone podczas cofania Czwarta prasa -> 4 bips Przednie światło zawsze włączone, wysoka wiązka - światła zawsze migają - tylne światła włączone podczas cofania 5. prasa -> 5 bips Światła przednie zawsze wyłączone, wysoka wiązka - światła migające przy kierownicy - tylne światła włączone podczas cofania Ciekawy wybór kombinacji: reflektor nie może być włączony, nie mając również działającego światła skrętu. Przednie światła przeciwmgielne są puste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dostawa przyszła tak szybko, jak obiecałam, wszystko było idealne. To wstyd, że nie możesz anulować zamówienia później, nawet jeśli nie można go wysłać do 3 tygodni później niż stwierdzono. To daje punkt zaczepienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Świetna ciężarówka, ma wiele detali. Kupiłem wszystkie ciężarówki FMS do tej pory, świetna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Świetnie się prowadzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$132.99
    • US$58.99
    • US$105.99
    • US$17.67
    • US$53.99
    • US$100.99
    • US$151.99
    • US$263.01