Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Dobry produkt i szybka wysyłka! Jest z baterią w samochodzie. Fajnie jest prowadzić szybciej niż się spodziewaliśmy. Jestem zadowolony z ceny/jakości produktu 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Zabawny samochód, niski poziom hałasu, doskonała reakcja na zdalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Samochód dostarczono z podartą kablówką

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Świetny mały samochód do wnętrz, kiedy jest zła pogoda. Działa dobrze z moimi goglami Fpv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Zamawiam jeden 29 października, czeka wieki, kazano czekać nawet dłużej, kiedy jego czyste nie opuścił kraju wysyłającego (Hiszpania), jasne, że nigdy nie dotarł z hiszpańskim kurierem, ale mam sprawdzić namierzanie, gdy kurier LOCAL stwierdza tylko „zgłoszony, nie odbierany" Zadawaj te same pytania raz za razem, mimo że na nie odpowiadam, tylko marnuję czas. Jeśli powiem, że mój adres jest właściwy (a inne pozycje z BG przybywa OK i oznaczam delivery!!!!!!!) DLACZEGO PYTAJ TRZY RAZY MORE!!!!!!!!!!!!! W końcu wysyłają kolejny, jest poprawnie zaadresowany i namierzanie pokazuje, że dociera do Wielkiej Brytanii, ale później kurier UK wysyła go do złego centrum dostawczego w Wielkiej Brytanii, a później do mojego lokalnego magazynu, a potem do mnie. W końcu wymiana jest dostarczona 7 grudnia. I nie działa. Brak instrukcji również, ale uzyskane online w przypadku, gdyby zmienili się z tych, które dostałem przy wcześniejszym zakupie. Tak, jest to w pełni naładowany akumulator (testowany wolt). Kamera działa, radio jest wadliwe lub niezdolne do wiązania. Proces wiązania nie działa (jej powinno być gotowe i tak, poprzednie były). Po około godzinie próbowania (w tym ładowania) mam go do związania, ale potem okazuje się, że zasięg jest bardzo krótki, jak dwa metry, kiedy pozostałe dwa są całkiem szczęśliwe wędrujące po podłodze mojego domu. Zamień baterię na znany dobry, wciąż krótki zasięg. Lotnisko wygląda dobrze, połączone z deską, nie zaplątane, prosto. Mam dwa takie, które działają idealnie, ale nie ten!!! To był prezent świąteczny, zamówiony w październiku na zapas „w ciągu siedmiu dni". To takie frustrujące.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo zabawne, wszystko w plastiku, oczekuje trochę szybciej i większe. Podczas korzystania na zewnątrz, kamera nie jest stabilna, więc film się trzęsie. Zniknął 200m Bardzo zabawne w użyciu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Overall great product but don't get the led mod, waste of money for 2 cheap led twist lights. Both my lights also came damaged with cracking on the casing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Zaszczycona, przybyła w ciągu tygodnia i wszystko wydaje się idealne do testu zachwytu. Naprawdę inny i zabawny sposób korzystania z samochodów rc Bardzo polecam! Dzięki Banggood 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zamówienie dwa dni temu przyszedł bardzo szybko nadzieję, że wszystko działa dobrze. faktycznie ładowanie baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Śmieszny, mały samochód 😊 jedyne co mam antenę tylko dla widza ale to nie ma znaczenia 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 249
    • Ft9 955
    • Ft6 619
    • Ft18 917
    • Ft30 156
    • Ft18 585
    • Ft3 445
    • Ft38 494
    • Ft26 883
    • Ft4 312
    • Ft31 998
    • Ft29 207
    • Ft4 976
    • Ft5 108
    • Ft45 140
    • Ft20 245
    • Ft48 459
    • Ft29 871