Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Bardzo zabawne samochodowe plastikowe linki hamulcowe, łatwe, ale na pewno przyjemny czas Znalazłem zamienne zestawy do budowy aplikacji Walmart, więc części są dostępne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. To już drugi taki, jaki zamówiłem. Używam go z EV800d, to niesamowita gra. Cena rabatowa jest bardzo tego warta, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Jego dobra zabawa i przechodzi pod prawie wszystko w domu Mój kot kocha to jak wszystkie inne recenzje Mimo że mój silnik przestał działać, miałem kilka dodatkowych silników dronów Teraz jest dwa razy szybciej, co sprawia, że myślę, że oryginał miał coś z tym nie tak To jest trochę zagadką, aby to poskładać do kupy po zmianie motoryki Teraz będzie łatwo, jeśli to się powtórzy, gdy się dowiem, jak to się wraca do siebie Kupiłem już jeden na prezent przed tym i im się spodobał, więc kupiłem sobie jeden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Średniowo zabawny mały FPV Zdolny samochód RC! Nie polecam kupowania tego pakietu bez towarzyszących gogli, ponieważ auto jest dość niskiej jakości - pieniądze, które tu płacisz, zostały wydane na Google i kamerę pokładową. Samochód jest w pełni proporcjonalny (kierowanie, przepustnica i wsteczny), ale nie nadaje się do naprawy, jeżeli części się rozpadają. Jest dość mało zasilany (rozwiesza się na kablach po podłodze), ale podczas noszenia Google, daje złudzenie, że jest bardzo szybki, co jest absolutnie w porządku biorąc pod uwagę jego cenę. Jest bardzo niski, więc prawdopodobnie będziesz w stanie wjechać pod łóżko, kanapy i półki, które masz w domu. To naprawdę daje doświadczenie 'z ciała'. Jeśli jesteś doświadczonym kierowcą FPV RC / Pilotem, to prawdopodobnie uznasz ten pakiet za rozczarowujący, ale dla nowicjuszy, takich jak ja, to jest szalone zabawy! Gogle są dość wytrzymałe, chociaż pianka wokół formy jest przylegana tylko z taśmy dwustronnej - więc należy uważać, aby nie ciągnąć lub szarpać. Istnieje włączona bateria 18650 do gogli i 1s akumulator lipowy do samochodu, a także kabel micro USB do ładowania obu baterii. (samochód i gogle mają porty do ładowania - zdjąć powłokę nadwozia z samochodu, aby uzyskać dostęp do portu ładowania). Samochód i gogle mają wyjmowane baterie lipowe w przypadku, gdy chcesz kupić zapasowe. Jeśli chodzi o zasięg, nie miałem problemów z używaniem tego samochodu w domu, ale nie mogłem dokładnie skomentować jego możliwości - zarówno zakresu, jak i twardości - na zewnątrz. Wszystko nagrane na poziomie FPV zdolny samochód RC! Miejcie oczy na sprzedaż - wziąłem pakiet RTR Car w/ Gogle za $65,00 (AUD), a nie za obecnych 119.00 (AUD).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    To jest świetny produkt. Został on dostarczony szybko. To działa zgodnie z twoim opisem. Za tę cenę, to bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Szybka wysyłka z magazynu. Wykonany jest z bardzo dobrego materiału, jest całkowicie polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    It’s really fun to drive, faster than expected. I am happy with the price/quality of the product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Könnyen irányítható, hihetetlen jó játékszer. Az Eachine EV800D szemüvegemmel remekül használható. Nagyon tetszik. Ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Mam ten produkt dzisiaj jest fajnie nauczyć się fpv z ale nie mam nawet do zerwania paczki rzucane i tak się składa, że jest bardzo kruchy Chciałbym aby zbudowano go z lepszym zawieszeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Zabójca nudy, jeśli jesteś w kwarantannie. Jeśli jeździsz bez gogli, to wydaje się być dość kiepskie. Ale kiedy używasz FPV, to czuje się jak 'prawdziwy' szybki samochód wyścigowy, podczas gdy jesteś ścigając się przez swoje mieszkanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$112.98
    • US$110.99
    • US$74.99
    • US$63.99
    • US$67.99
    • US$60.99
    • US$55.99
    • US$23.13
    • US$13.99
    • US$556.04
    • US$74.99
    • US$3.29
    • US$35.99
    • US$81.99
    • US$13.99
    • US$136.99
    • US$20.19