Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(745)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(745)
    • 5 Star(677)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Dobrze wykonana dobra jakość Bateria FYI była dłuższa niż oryginalna, więc może będziesz musiał dostosować swoją gopro, żeby kabel balansowy i przewody baterii były czyste od rekwizytów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Nie wiem, co jeszcze powiedzieć. Dobra cena i szybka wysyłka zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Akut tuli tosi nopee toimitus hyvä kauppa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Szybka wysyłka, rozsądna bateria w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    That was my first ever battery I bought. Now I know it's a bit expensive battery for 75C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2018

    Spedizione un po' lenta, tipo 40 giorni, imballaggio perfetto e prodotto ottimo, come da descrizione. Personalmente mi ci trovo bene a volare con queste batterie, tanto che ne ho acquistate 2 oltre a quella compresa nel pacco del drone (Eachine X220S) riesco a fare circa 15 minuti di volo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2018

    Très bon produit bonne finition pour une deuxième batterie pour mon Drône eaChine X220 S je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2018

    my local rc shop was gonna charge me 120$ for one battery so I ordered 3 of these saved money and got 3 batteries and some change for beerall I had to do was wait 2weeks easy as if I save money....tested and tried them allall work and charge well...will be getting a lot more of these..good productI’m one happy aussie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Demorou a chegar devido aos correios do Brasil, mas chegou. Só tenho a agradecer pela peça de reposição.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MdoVIP4
    BE
    08/10/2019

    super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 116
    • Ft27 369
    • Ft82 575
    • Ft73 886
    • Ft17 152
    • Ft27 369
    • Ft9 880
    • Ft10 818
    • Ft8 049
    • Ft6 362
    • Ft3 371
    • Ft5 408
    • Ft3 180
    • Ft23 231
    • Ft4 453
    • Ft3 304
    • Ft2 938
    • Ft4 774