Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1623)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(1623)
    • 5 Star(1455)
    • 4 Star(143)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2021

    Bardzo dobry dron na początek. Hipernerwowy, ale stabilny na początek. Łatwy program w betalocie, więc może chcesz trochę zhakować. Wiele samouczek dostępnych na Youtubie. Skrzynka bardzo dobrej faktury, małe mieszkanie dotyczące kontroli radiowej, które znajdę średniej jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Mam drona ze złą EKSP, a okablowanie było słabe, jak wszyscy się wydostali. Głównie nie mógł wylecieć z pudełka, ponieważ kilka mofetów zostało podniesionych na RSG, a jeden był odłączony i siedzi bokiem, ale nie porusza się tak, jakby był w tej pozycji. Więc nie chciał działać, próbowałem aktualizacji oprogramowania zarówno kontrolera lotu, jak i RSG, ale nie chciał się połączyć, i wtedy ją otworzyłem. Spodziewałem się jednak, że to będzie problem, a raczej przez kłopoty z zamianą drona na nowy, albo wysłać mi inny RSG, Naprawię to sam, i kupić wydajniejsze 4in1 dla tej konfiguracji, do bani, ale nie koniec świata!!. Może to od dostawy, bo pudełko trzymało się razem i miało cały cios w bok. W sumie, mogę unikać pewnych zakupów w sklepie elektroniki. Jeśli to powiem, reszta quada jest w świetnej formie, i będzie świetnie latać, jestem tylko jednym z niewielu pechowych klientów, którzy mają piętrowe, takie rzeczy się zdarzają, znowu nie koniec świata, zwłaszcza że mam pewne doświadczenie w budowie. **zdjęcia pokazują krzywy mofet, a pozostałe 2-3 ruchy, które zostały wyciągnięte z płyty (2. środkowe zdjęcie z lewej strony blisko środka i jeden z dalekiego lewego rogu, prawdopodobnie 3 w kierunku środkowej, prawej przekątnej do krzywego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    15/06/2021

    Świetnie dostania się do Hobby wszystko w cenie do latania trzeba kupić własne Google's i uruchamiam 5S lipo Battery na tym quadzie nie PROBLEM tylko ustawić na Betaflet oprogramowanie i wyłączyć rekwizyty stop kiedy uzbrajasz quada niech Rekwizyty obracają się na biegu jałowym ustawienie skanera Larssona w karcie LEDS i wybierz swój kolor dla każdego światła LED można uzyskać dobry aparat, jeśli masz jakiekolwiek obawy co do aparatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    3 słowa. To niesamowite. To był mój pierwszy dron FPV i podoba mi się. Jako początkujący byłem dość zdenerwowany lotem drona za 400 dolarów przez mały park, ale po kilku lotach było naprawdę wygodnie. Kupiłem go obok gogli EV009, i chociaż jakość wideo zdecydowanie nie była najlepsza, to była świetna w tej cenie. Zdecydowanie polecam to absolutnie każdemu. Mam kilka pytań, które mogą ci pomóc: Tak, dron ma wszystko, czego potrzebujesz, poza goglami. Ustawienia betalotów są w porządku, zalecałbym majsterkowanie. Jest w 100% wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Leciałem przez 10 minut tylko wtedy ESE przestanie działać! Zapłaciłem ekstra za model S.. Ze względu na ESE 4 w 1 zbudowany wewnątrz ciała 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ myślałem, że to zaleta.. Ale uważaj, zanim go kupisz. Również karta pamięci nie działa jej nie zapis wideo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobry dron Jestem początkującym i był łatwy w użyciu, mimo że miałem problem z esc 4 w 1 (to do spalenia) ale Bangood wysłał mi go za darmo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Zdobyłem drona. Przybył z Chin i przybył do nas w 3 tygodnie. Dron działa świetnie, ale ładowarka była do dupy. Poszedłem podłączyć baterię, a ona zaiskrzyła i pękła. Więc polecam drona, ale nie polecam ładowarki. Kup nową ładowarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Bardzo pod wrażeniem tego transportu dronów był szybki i obsługa klienta była naprawdę dobra, sam element jest bardzo dobrej jakości i bardzo solidny bardzo zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dron jest dobrze spakowany i w idealnym stanie, teraz musimy go tylko przetestować i dowiedzieć się, że nie przynosi żadnych problemów. Bardzo zadowolony z tego produktu, ponieważ ma bardzo dobre recenzje w cenie porównania, dron zarówno dla początkujących i zaawansowanych ludzi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Bardzo zabawny produkt nie jest zabawką dla dzieci, chciałem spróbować tego świata fpv i muszę powiedzieć, że dużo więcej zabawy niż klasyczne drony strzelające, niestety dostarczana bateria miała problemy i nn ładował więcej i nn rozpoznał komórkę, Kupili 2 nowe i przepuścili strach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 567
    • Ft75 935
    • Ft9 124
    • Ft67 944
    • Ft29 499
    • Ft79 899
    • Ft18 436
    • Ft45 295
    • Ft36 875
    • Ft43 021
    • Ft75 169
    • Ft122 308
    • Ft32 449
    • Ft129 069
    • Ft43 021
    • Ft41 484
    • Ft153 655
    • Ft14 133