Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1683)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(1683)
    • 5 Star(1506)
    • 4 Star(146)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Naprawdę dobry, aby zacząć, ze wszystkim, czego potrzebujesz, radio, bateria, ładowarka, śmigła. Polecam bez wahania. Dostarczone przed terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Nowy w świecie FPV, naprawdę ładny dron, wszystko było wcześniej zaplanowane, czekałem 10 dni, nic złamane, Banggod najlepszy 👊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    This is a absolutely awesome budget or beginner quad, awesome for freestyle and easy to work on! I would go with a different controller though, the fly sky system has minimal range .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Najlepszy drone kiedykolwiek zdecydowanie polecam to jest szybki jak łatwy w użyciu upewnij się, aby podłączyć antenę przed czymś innym i polecam kupić dla pierwszego drona, jeśli boisz się dostać w hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Muy rápido el reparto llegó 1 semana antes de lo previsto, los productos se ven de bastante calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Mój pilot się zepsuł, jeszcze nawet nie latałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Zajebisty dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Niecałe 2 minuty i już uszkodził ESC. /Prawdziwe współczucie:(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo dobry dron na początek. Hipernerwowy, ale stabilny na początek. Łatwy program w betalocie, więc może chcesz trochę zhakować. Wiele samouczek dostępnych na Youtubie. Skrzynka bardzo dobrej faktury, małe mieszkanie dotyczące kontroli radiowej, które znajdę średniej jakości.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Dron przybył w ciągu 15 dni z nietkniętą skrzynią i całą wewnętrzną częścią pudełka, pieczęć została przecięta, ale myślę, że celnicy sprawdzili, jednak wszystko jest w porządku. Na razie tylko w ogrodzie w stajni, ale muszę powiedzieć, że wydaje się to bardzo ważnym produktem. Później się dowiem.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.90
    • US$28.99
    • US$105.99
    • US$59.99
    • US$131.09
    • US$99.99
    • US$38.99
    • US$26.44
    • US$469.99
    • US$104.99
    • US$89.99
    • US$289.99
    • US$116.88
    • US$113.99
    • US$119.99
    • US$549.99
    • US$206.99
    • US$87.77