Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2021

    Wizard V2 to bardzo dobry dron, który jest idealny dla początkujących. Jest bardzo wytrzymały i dobrze wykonany. Cena jest również bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Wygląda dobrze i jest naprawdę solidny! Waga wpływa trochę na konsumpcję. Koszt i opór pozwalają zaryzykować coś więcej.. 😉. moim zdaniem dla tych, którzy przerzucają się na 5 cali to krok do zrobienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Latanie bardzo wysokiej jakości jest doskonałe i ma dużą wytrzymałość i trwałość na pewno kupi kolejny w przyszłym miesiącu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dron zbudowany dobrze, dobrze lata. Ma wadę: z baterią 4s 1500mah 100c, jeśli z wszystkich silników gazowych wyłączyć. Wydaje się, że ESC idzie do ochrony dla wielkiego wchłaniania. Z trójkami nie ma problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Każdy z nich trafił w sedno. Jest wstępnie zmontowany. Super wytrzymały i idealny dla początkujących i nowicjuszy. Ulepszyłem moje rekwizyty dla dodatkowej szybkości i wydajności. Ulepszono również TBS corssfire na świetny zasięg. Leć z 1550 Tattu 4s. Sprawdź nasze opinie na YT: Skypilot https://youtu.be/nz1dMmKPPso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo ładny produkt i leci bardzo dobrze z potężnym vtx! Zmieniłem helices na tańszy model i inny kolor przed powrotem, aby być na sens w „Head Free" i dodałem kilka rekwizytów, aby bezpiecznie pracować w mojej bliskości > Polecam ten produkt! Nigdy nie widziałem drona, który ma grubsze ramiona! Radzę unikać XM+, które wszyscy mamy subils. W R9 mini jest świetnie. Zbuduj jak czołg ten dron jest naprawdę dobrze wykonany> Część drukowana 3D są świetne i naprawdę dodaj do tego produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    12/07/2021

    Idealny dla początkujących w FPV hobby wszystko czego potrzebujesz to Google jest najlepszy dla pieniędzy 💰 na początek masz dobry obraz 🖼️ i nie zamierzasz rozbić banku naprawdę mucha jest dobrze. F405 fc zaktualizowana rama z włókna węglowego X220.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Super jakość i zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Skrzynka jest zgnieciona, ale quadcopter jest dodatkowo chroniony. quadcopter jest bardzo wytrzymały, wszystkie części są dobrze zmontowane. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Z czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$130.19
    • US$519.99
    • US$159.99
    • US$124.19
    • US$365.99
    • US$117.60
    • US$259.99
    • US$452.18
    • US$121.89
    • US$27.99