Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(167)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Cheap and wonderful for starting. I really liked the colors adjustment on contrast and saturation but the missing dvr seems to be a disadvantage. Maybe the ev800 is a better choice if you have a higher budget and want a bigger screen with dvr. The antennas are not the best but do their work pretty well. ALWAYS REMEMBER TO TURN THEM ON WITH THE ANTENNAS MOUNTED FOR AVOIDING ANY DAMAGE. what really surprised me was the delivery time to Greece via Comet Hellas in only about 10 business days! :) fly carefully

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobre okulary, lekkie i łatwe do noszenia, wygląda świetnie, bardzo dobrze dla mojej 7-letniej córki lub moich przyjaciół towarzyszą mi i zobaczyć moje loty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Świetny produkt dla tych, którzy nie mają wielkich oczekiwań

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    To działa, jest małe. Dobrze dla twojej odwagi. Jedyną złą rzeczą jest to, że jeden został z bardzo wysokim ekranem, dlatego zamówiłem EV800dm. Bateria działa około 40-60 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Moja dostawa jest bezpieczna i nie mogę się doczekać, żeby jej użyć, tak mały rozmiar, biały naprawdę mi się podoba, dziękuję ci Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dobra jakość budowy, bardzo lekkie i małe. Dobrze chronione. Żegluga bardzo szybko, mniej niż tydzień do przyjazdu do Szwecji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobre okulary fpv, aby zacząć w hobby lub dla dziecka. Zmieniłem czułki na moje, aby uzyskać trochę więcej rangi, ale ogólnie daję im dobry wynik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Szybko dotarłem. Dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Producto llego en perfectas condiciones, igual a la descripción, llego a colombia en 14 días, recomiendo al vendedor 100 %. Gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie! Pomyślałem, że będzie super, ale jest dość zwarta i lekka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 655
    • Ft4 778
    • Ft5 094
    • Ft8 091
    • Ft82 503
    • Ft3 080
    • Ft52 610
    • Ft3 676
    • Ft95 249
    • Ft52 610
    • Ft12 739
    • Ft4 412
    • Ft9 554
    • Ft9 563
    • Ft128 774
    • Ft1 752
    • Ft47 781
    • Ft4 747