Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(173)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • Altecco
    BE
    2020-04-06 02:45:07

    I’m a big fan of this charger, I can plug a 12v dc or my 19v dc with xt60. I can charge my 4 hv battery and my tattu not HV. for Tinyhawk and tinyhawk2 it’s the perfect one.

    Komentarze
  • Julbeau
    FR
    2020-05-27 04:00:29

    conforme à la commande, produit bien emballé. chargeur à rester maintenant

    Komentarze
  • 2020-01-06 10:35:39

    Very good charger for 1s Battery's!

    Komentarze
  • 2019-07-12 04:30:59

    Tiene una muy buena pinta, pero he echado de menos un cable de alimentación o en el peor de los casos un cable USB macho a macho (que no en todas las casas hay). En mi caso lo estoy alimentando con una fuente de alimentacion de un punto de acceso TP-LINK, y me va muy bien.

    Komentarze
  • naZaar
    RU
    2018-12-23 05:17:01

    Довольно неплохое зарядное устройство для 6 аккумуляторов. Заряжает корректно, собственно что и нужно.

    Komentarze
  • 2019-07-14 10:07:35

    Хороший и полезный аксессуар для вупоголика. Два режима тока зарядки 200мА и 600мА, два режима отсечки 4.2В и 4.35В и это можно выбрать для каждого порта отдельно! Широкий диапазон входящего напряжения от 7В до 22В. Можно питать от адаптера, можно в поле от другого большого LiPo аккум

    Komentarze
  • 2019-07-21 05:27:19

    Parfait le chargeur 6 ports avec une sortie USB permet de charger 7 Lipo sachant que j'en ai 2 je peux charger 14 lipo d'un coup

    Komentarze
  • sbf82
    IT
    2019-05-22 11:18:27

    30 days and arrived, then the products are of good quality and above all they arrived intact without damage, thanks so much BANGGOOD

    Komentarze
  • taffla
    FR
    2019-07-21 10:13:52

    reçu avant la date prévu pas encore essayé le produit est conforme a la description cela sera plus rapide pour charger mes batteries que le chargeur usb du trashcan

    Komentarze
  • Mutii
    PL
    2019-07-09 07:47:58

    Bardzo tania i fajna i tania ładowarka na 6 baterii 1s. Dzięki wbudowanemu wyświetlaczowi LCD można kontrolować napięcie w poszczególnej baterii. Działa bez problemu i spełnia swoją funkcję. Polecam

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,578
    • Ft895
    • Ft10,434
    • Ft14,862
    • Ft3,476
    • Ft12,332
    • Ft164,058
    • Ft34,474
    • Ft19,925
    • Ft15,811
    • Ft3,451
    • Ft3,792
    • Ft7,904
    • Ft11,699
    • Ft33,525
    • Ft4,741
    • Ft9,485
    • Ft1,951