Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(283)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(283)
    • 5 Star(259)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Chciałbym dać mu pięć gwiazdek, bo to wspaniały dron i bardzo mi się podoba, ale niestety cztery baterie 250mah nie wystarczą. I staje się to kluczowe, gdy dwie z nich nie działają i nie ma takich jak baterie do sprzedaży nigdzie w sieci. (Zamówiłem 6 opakowań 350mah. To i esc 48hz firmware Flash daje mi jestem od 4:30 min do 5:00 min ramię/lot - kiedy spodziewałem się tylko 2:30min!! - I radzi sobie z cięższą wagą ok. Dobrze dla mnie jako początkującego. Obiektyw może zostać wytrącony z ostrości, ale jest łatwy w sortowaniu, a obraz wideo jest całkiem dobry. To bardzo pomocne, że wielofunkcyjna ładowarka jest z ołowiu i wtyczką adaptera. Dzięki Banggood.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Zakupione ze względu na specjalną ofertę cenową z Banggood; ponad połowę ceny zakupu płyty, silników, odbiornika crossfire, aparatu i ramy oddzielnie. Nie spodziewa się wiele według recenzji na Banggood; będzie mieć pchnięcie w latanie, jednak najprawdopodobniej będzie rozbieranie i przestawianie lub wstawianie do większej 75x ramki. Czy jest w torbie ze wszystkim do rozpoczęcia (minus fpv gogle i radio); jednak nie widzę tego jako dobrego początkującego Whoop (są lepsze opcje, takie jak mobula6 do rozpoczęcia do hobby). Doskonała cena, dobrze zapakowane i niezwłocznie otrzymane od Banggood. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Paczka była w urzędzie celnym przez bardzo długi czas. Dwie baterie padły i mega nabrzmiały. Jest paskudne wgniecenie w sprawie, choć wnętrze jest całe. Lata dobrze, nawet na ulicy na wietrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Joli Petit Każdy US 65 PRO. Fabryka soignée, forte celantation aux moteurs, bonne camera Caddx Ant et carte de vol de bonne fakture. Envoi i recepcja Rapide. Merci Banggood Ładna mała, każda US 65 PRO. Dobre wykonanie, mocna magnetyzacja silników, dobra kamera Caddx Ant i dobrej jakości karta lotnicza. Szybkie wysyłanie i odbieranie. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Wszystko w porządku bardzo szybka wysyłka, zajęło tylko 8 dni, aby go otrzymać, ale gniazdo ładowarki ściennej się myliło, ponieważ jestem z Grecji Europa chciałem wtyczkę UE, a nie USA, że otrzymałem tak, że 4 na 5 gwiazdek powinny być lepiej, Przewożą swoje produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Jest to samolot rekomendowany. Przykro mi, że rama jest delikatna. Ale w dwójkach czuję się komfortowo To będzie latało. Złącze akumulatora jest trudne do odłączenia. Mam nadzieję, że się poprawi. Czy ten łącznik nie jest zbyt mały? Martwię się o to, zapas baterii... Czy to w porządku?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Jest to bardzo mały i słodki dron łatwo umieścić go do pracy jedyne rzeczy z bideo dopóki nie złapiesz rolki, działa bardzo dobrze i jest przezabawny bardzo dobry zakup i do podróży jest ostia dużo podróż i biorę go wszędzie. Zajęło to trochę więcej czasu, niż przybył hrabia, ale warto było czekać.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Ten super malutki Whoop z tylko 65mm może latać z 1S wewnątrz bardzo dobrze. A na zewnątrz masz maksymalną prędkość z 2S Lipo. Aparat jest bardzo dobrej jakości z stosunku do aspektu 4:3 My jest odbiornik SPI FrSky i działa dobrze w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Muchy niesamowite Mój pierwszy dron Fpv i był dość łatwy do ustawienia Baterie szybko się ładują 6amps Jest również w stanie wziąć kilka awarii Skarga jest taka, że złącze baterii jest trochę unikalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Śmieszny wopchik, naprawdę szybki jak w recenzjach, nawet zbyteczny dla początkujących, zmiażdżony do 75% kosztów nie realnych na mieszkanie ))). szybko dotarłem do odprawy celnej, utknąłem tam na długi czas, Dostawa przez Рос c szybko CDEK zmieniła złącza do PH2, acb zostały kupione z wyprzedzeniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 201
    • Ft43 427
    • Ft56 504
    • Ft52 409
    • Ft62 423
    • Ft52 737
    • Ft48 969
    • Ft51 590
    • Ft58 469
    • Ft68 788
    • Ft65 348
    • Ft43 885
    • Ft113 502
    • Ft94 585
    • Ft117 597
    • Ft68 788
    • Ft85 167
    • Ft68 788