Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1130)
  • Obrazy
  • Wideo(28)
  • All Star
    • All Star(1130)
    • 5 Star(1026)
    • 4 Star(87)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2019

    Creo que es un buen kit para iniciarse. Si bien el montaje para alguien como yo que no ha soldado nunca ni ha volado un drone nunca, resulta un poco lioso, los componentes que trae, parecen de buena calidad por el precio que tiene. Y si tiene poca velocidad o potencia, para aprender, casi mejor.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    Muy eficaz y en perfectas condiciones

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    To jest dobre na początek, ale mam dziwny VTX z dziwnym kątem, który prawie niemożliwy do umieszczenia anteny bez dodawania dużo stresu na złącze, i kamera była odwrócona, Nawet kiedy umieściłem go strzałką na górze, musiałem skierować strzałkę na dół, aby mieć film w odpowiedni sposób, poza tym, dobry produkt na początek, bardzo go zgubiłem, latając nad drzewami. Proponuję kupić tanie GPS i głośny pager bez podłączenia akumulatora, bo mój wypadek odłączył akumulator i nie mogłem włączyć silnika/esc beeper. Kupuję nowy. Ale zaktualizowana wersja, tyro109, może mieć wszystkie elementy wewnątrz, i powinien mieć lepszą kamerę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    przyszedł szybko, nawet nie zbierał, ale mam nadzieję, że wszystko będzie działać, prawda, nie ma manual xz, jak zebrać 😅 metody pompowania Jakoś zebrać 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobrze. Ale zajęło mi to dużo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • A AVIP5
    IT
    16/09/2020

    Pakiet w porównaniu do innych i' inny, ale to nie jest problem pojawia się na kontrolera lotu, który mija 🔺 strzałki, aby wskazać kierunek lotu do przodu jest również czytnik mikro sd, że szczerze nie wiem, co jest potrzebne inny problem jest' Instrukcje będę musiał ' udokumentować resztę wydaje się wszystko ok tylko zestaw śmigł bez części zamiennych 😐 spróbujemy

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    Excelente drone Eachine Tyro 99. Como acostumbra la marca, esta vez nos sorprenden con esta maravilla y es que hay que estudiar y saber para crear esta preciosidad. De verdad,un tiro, una pasada con autonomía superior a 10 minutos con 4 S 1500 mAh. Genial desde todos los puntos de vista. Gracias Eachine, gracias Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2018

    So what can we say about the Tyro99 from Eachine? Well I'm not going to hide this but it's really not for beginners looking to build their first drone as although there is now a manual that manual is still missing one piece of vital information and that little nugget is that you need to bridge two extremely tiny pads which are just right of where you connect the receiver lead. If you don't bridge them for your receiver type your retrievers signal isn't recognised. But for price it's ok.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2019

    Todo correcto y genial, el montaje es muy facil y rapido, Tiene tornillos de más , y eso viene muy bien para futuras reparaciones. Me encanta el diseño y tamaño , las patas son de 5mm , bastante fuertes y robustas, y todos sus componentes parecen de buena calidad. Estoy deseando volar lo y ver cómo se comporta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2019

    Wahnsinnig geiles Teil!!! Easy im Zusammenbau (lediglich eine Lötstelle/brücke für sbus wird in der Anleitung nicht erwähnt, wofür ich aber keinen Stern aus der Wertung abziehen möchte, da der Preis einfach nur sensationell ist). Das Teil geht ab wie Hölle und macht mega fun! 200% empfehlenswert! Bauzeit ca 4std (2. Copter, bin Anfänger) Ersatzteile sind auch günstig ;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.59
    • US$109.00
    • US$259.99
    • US$393.99
    • US$33.99
    • US$142.49
    • US$59.99
    • US$105.99
    • US$89.99
    • US$74.99
    • US$85.49
    • US$123.04
    • US$149.99
    • US$289.99
    • US$127.99
    • US$115.99
    • US$146.00
    • US$296.99