Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1111)
  • Obrazy
  • Wideo(28)
  • All Star
    • All Star(1111)
    • 5 Star(1012)
    • 4 Star(85)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2019

    Creo que es un buen kit para iniciarse. Si bien el montaje para alguien como yo que no ha soldado nunca ni ha volado un drone nunca, resulta un poco lioso, los componentes que trae, parecen de buena calidad por el precio que tiene. Y si tiene poca velocidad o potencia, para aprender, casi mejor.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    Muy eficaz y en perfectas condiciones

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • A AVIP4
    IT
    16/09/2020

    Pakiet w porównaniu do innych i' inny, ale to nie jest problem pojawia się na kontrolera lotu, który mija 🔺 strzałki, aby wskazać kierunek lotu do przodu jest również czytnik mikro sd, że szczerze nie wiem, co jest potrzebne inny problem jest' Instrukcje będę musiał ' udokumentować resztę wydaje się wszystko ok tylko zestaw śmigł bez części zamiennych 😐 spróbujemy

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Przesyłka, za którą jestem wdzięczny. Dopłacał za transport do Europy. Wszystkie części przyszły. Dobrze spakowany i dobrze obsługiwany podczas wysyłki. Całkowicie zapieczętowane pudełko. Wszystko wyszło zgodnie z opisem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie, czekanie było bardzo długie, ale w końcu dotarł. W opisie publikacji było napisane, że przyniósł 8 śmigł, ale tylko 4 ☹ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    To daje 2 drony, które otrzymałem teraz z błędnym vtx, oba były z różnymi fcs to jest niewiarygodne ponad 240 dollers i nie można używać gogli na całym przewód wysyłany oba podłączyć do fc, ale nie do vtx vtx vtx I drut są tej samej wielkości wtyczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Niesamowity dron do zbudowania. Mam tylko jedną krytykę, każda z nich nie dostarcza wideo do montażu dronów, jest to bardzo ważne dla początkujących, ponieważ większość filmów pomija szczegóły. Niesamowity pierwszy dron potężny i dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Fantastyczny kwad za 70 funtów, które zapłaciłem na wyprzedaży. Budowa nie trwała ani trochę czasu, a lutowanie było minimalne. Ulepszyłem VTX do Foxeera. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dobra obsługa z Banggood. Kontynuować porządek z innymi elementami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Dostarczenie przed pras.... świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38,157
    • Ft55,723
    • Ft327,690
    • Ft68,443
    • Ft29,071
    • Ft45,983
    • Ft34,220
    • Ft60,872
    • Ft81,466
    • Ft48,454
    • Ft48,927
    • Ft53,906
    • Ft37,551
    • Ft58,267
    • Ft66,020
    • Ft115,386
    • Ft84,495
    • Ft18,169