Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1780)
  • Obrazy
  • Wideo(15)
  • All Star
    • All Star(1780)
    • 5 Star(1622)
    • 4 Star(142)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    To okazja, ale trochę boli głowa, bo każdy nie ma działu QC. Jeśli jesteś gotowy do nauki i zanurzenia się w głębokim życiu, to jest dla ciebie. Uwielbiam to, bo tyle się nauczyłam o hobby, robiąc to. Budowa nie potrwa długo - nawet dla początkującego jak ja - ale nie masz odpowiedniej ilości wstrzymania i okablowania wtyczki są złe i części FC zostały zmienione/ulepszone i nie ma informacji na ten temat. Musiałem skierować kamerę do Vtx na końcu, i jeśli dobrze pamiętam, trzeba znaleźć i przymocować kabel, aby mądrze działać. Jeśli jest dostarczany z EKSP, który ma kondensator na dolnej części deski, należy go usunąć i przylutować na górną stronę deski. (AndyRC's YouTube wskazówka, którą nie zawracałem sobie głowy, potem musiałem wrócić i zrobić). Nie ma możliwości mocowania górnego akumulatora, więc jeśli kondensator jest po dolnej stronie... ołów akumulatora zepchnie go na węgiel. Otrzymałem swój pod koniec grudnia i kontroler lotu został zmieniony/ulepszony bez żadnych informacji. Moja konfiguracja portu BF była zła. Poprzez próbę i błąd odkryłem, że musisz korzystać z UART6. FC może wziąć Ibus lub Sbus. Używam odbiornika Frisky XM± wciśniętego pomiędzy górną płytkę i deski. Ulepsz na śmigła Gemfan Flash i ulepsz kamerę. Używam mikrokamer Foxeer Razr, który idealnie pasuje do ramki (i ma dobrą jakość obrazu). Pogoda jest do kitu, ale każda szansa, że będę musiał latać, to latała bardzo dobrze na trójce i czwórce. Mnóstwo tuningu i znalezienia słodkiego miejsca z bateriami do zrobienia. Jeśli lubisz wyzwania i chcesz sprawdzić swoją cierpliwość i mieć przyzwoitego drona za pieniądze na końcu, to go kup. To chyba najlepsze 60 funtów, jakie wydałem.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Paczka dotarła bez żadnych zniszczeń zewnętrznych. Dostawa Swift (zamówiona 22 grudnia 2020, dotarła 5 stycznia 2021). Zestaw DIY nie posiada wystarczającej ilości plastikowych dystansów do montażu stosu DB FC VTX. Muszę skontaktować się z obsługą klienta. Uaktualnie ten post jak tylko skończę montaż zestawu. Jakość produktu wydaje się dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Zestaw i jakość są doskonałe w ogóle! Bardzo surowy, namalowany 100 metrów (RXLOSS-DISARM) podczas regulacji na odrzutowcu RSI, spadł na 500 metrów ode mnie, znalazł spadochron, strażnicy na placu budowy widzieli to na kamerach bezpieczeństwa, Więc nadal, gdy był vedo z kamery kursu, było widoczne, że promowano go na YAW i wygląda jak to i planowano, nie było żadnego nowego ЦАРАПИНЫ!!! Krótko pomyślane - budowa!!! W rezultacie, podczas gdy ten najlepszy z moich dronów, szybko, lata na dobrych bateriach 3S -7min, 4S - 5min! Manewrowy, szybki, ale nie boi się wiatru. Umieściłem na nim Caddx Turtle V2 i to jest świetny człon strzelający i wyścigowy! Zalecane do zakupu! PS: Nie wiem, czy można zostawić linki tutaj, spróbuję, tutaj jest film z niego: https://youtu.be/J-wTKWNfGiY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Ładny 3 calowy wyścigowiec....dobrze spakowany przybył w 12 dni Dzielę się obrazem betalotu, żebyście wiedzieli z dokładną nazwą nowego kontrolera lotu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Zakupione do doskonałych umiejętności lutowania (budowa jest łatwym i tanim wyzwaniem, a także przygotowanie do droższych budynków). Użyję tego jako codziennego pijaczka do doskonalenia umiejętności latania. Dobrze zapakowane, szybko odebrane z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Dobry element, zestaw umieścić odpowiednie śmigła, ale niestety jedna para, wszystko działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Amazing drone for just £63, can not complain. only downside is the the camera so was the only thing I have upgraded. the foxeer razer micro is a good upgrade for the stock camera that came with with the drone. Run with 4s battery's not 3s!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Jednostka sama w sobie jest świetna. Złącze, z którym jest to XT30. Nie wiedziałem o tym, zanim zamówiłem baterie. To był mój pierwszy szybki dron, więc kupiłem gad Cloud 149 cinehoop ramkę, żeby ją umieścić. Bardzo polecam to zrobić, jeśli jest to twój pierwszy wyścigowiec/wolny quad. To sprawia, że dron jest nieco wolniejszy i cięższy, ale wciąż się rozdziera, aż poczujesz się komfortowo. Jest mnóstwo filmów, jak to poskładać i nastroić. Po przejściu przez 4 baterie, już strzelam luki z pełną prędkością (jest około 35 km/h w trybie kątowym). Moim jedynym problemem jest transport. Czytałem inne recenzje, że muszą czekać wiecznie albo że mówią o szybkości, ale nie otrzymali. Zamówiłem swój z Chin, żeby zaoszczędzić 5 lub 10 dolców. Żałuję, że nie. Mówią, że do 35 dni do przyjazdu, a co oznaczają, to 35 dni roboczych. Zajęło to cały czas, zanim się pokazał. Najdziwniejsze jest to, że zamówiłem kontrolera w chińskim magazynie tydzień po tym, jak zamówiłem tyro. Pojawił się 2 tygodnie przed dronem. Ale na pewno kupię jeszcze dwa takie zestawy. Tym razem wezmę je z naszego magazynu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Szybki odbiór (10 dni), prawie zgodny pakiet (brak przekładni i śrubokrętów, nic poważnego). Lata bardzo dobrze w segmencie pid, bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Stosunkowo prosty montaż dla dobrego majstra, polecam 👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świeżo zmontowany, ten mały błąd dla najbardziej ryzykownych testów, dolna końcówka chroni baterię, jest idealny, aby rozpocząć i ćwiczyć najbardziej ryzykowne sztuczki bez konieczności wydawania zbyt wiele na napraw, zobacz, jak długo trwa !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 992
    • Ft83 180
    • Ft74 270
    • Ft47 296
    • Ft39 010
    • Ft27 191
    • Ft48 992
    • Ft159 965
    • Ft42 193
    • Ft83 180
    • Ft83 180
    • Ft159 965
    • Ft80 554
    • Ft83 180
    • Ft124 772
    • Ft63 824
    • Ft400 564
    • Ft6 047