Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1845)
  • Obrazy
  • Wideo(15)
  • All Star
    • All Star(1845)
    • 5 Star(1675)
    • 4 Star(145)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • saikuya
    JP
    25/09/2019

    Just add a single wire, Smart audio function can be used. FC side: Pin 1 VTX side: Pin 1 Port: UART2: TBS Smart audio

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    To okazja, ale trochę boli głowa, bo każdy nie ma działu QC. Jeśli jesteś gotowy do nauki i zanurzenia się w głębokim życiu, to jest dla ciebie. Uwielbiam to, bo tyle się nauczyłam o hobby, robiąc to. Budowa nie potrwa długo - nawet dla początkującego jak ja - ale nie masz odpowiedniej ilości wstrzymania i okablowania wtyczki są złe i części FC zostały zmienione/ulepszone i nie ma informacji na ten temat. Musiałem skierować kamerę do Vtx na końcu, i jeśli dobrze pamiętam, trzeba znaleźć i przymocować kabel, aby mądrze działać. Jeśli jest dostarczany z EKSP, który ma kondensator na dolnej części deski, należy go usunąć i przylutować na górną stronę deski. (AndyRC's YouTube wskazówka, którą nie zawracałem sobie głowy, potem musiałem wrócić i zrobić). Nie ma możliwości mocowania górnego akumulatora, więc jeśli kondensator jest po dolnej stronie... ołów akumulatora zepchnie go na węgiel. Otrzymałem swój pod koniec grudnia i kontroler lotu został zmieniony/ulepszony bez żadnych informacji. Moja konfiguracja portu BF była zła. Poprzez próbę i błąd odkryłem, że musisz korzystać z UART6. FC może wziąć Ibus lub Sbus. Używam odbiornika Frisky XM± wciśniętego pomiędzy górną płytkę i deski. Ulepsz na śmigła Gemfan Flash i ulepsz kamerę. Używam mikrokamer Foxeer Razr, który idealnie pasuje do ramki (i ma dobrą jakość obrazu). Pogoda jest do kitu, ale każda szansa, że będę musiał latać, to latała bardzo dobrze na trójce i czwórce. Mnóstwo tuningu i znalezienia słodkiego miejsca z bateriami do zrobienia. Jeśli lubisz wyzwania i chcesz sprawdzić swoją cierpliwość i mieć przyzwoitego drona za pieniądze na końcu, to go kup. To chyba najlepsze 60 funtów, jakie wydałem.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2019

    Nice fpv drone

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    je commande ce kit pour monter les composants sur un cadre différent car cela revient moins cher que d’acheter les composants un par un

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • saikuya
    JP
    24/09/2019

    Just add a single wire, Smart audio function can be used. FC side: Pin 1 VTX side: Pin 1 Port: UART2: TBS Smart audio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2019

    mantap.... akhirnya punya drone racing, dapet diskon pula untuk pembeliannya, ga pake ribet untuk pembeliannya.... cukup pake ATM bersama atau melalui alfamart dan indomaret

    Komentarze (22)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    The propellers must be changed. Cyclone 3056 are a good option. The batteries that I am using are 550mah 3s and 4s and weight is less than 250gr You should add a receiver for your station, I use xm + for my taranis. The space is very limited.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2019

    mantap.. 9 hari sampai Yogyakarta.. drone racing pertamaku 😄 habis rakit, nekat terbang tanpa fpv goggle/monitor, meluncur tinggi, menjauh dan menghilang 😅 beruntung ditemuin petani jatuh di sawah2. saran: buat yg pertama kali maen ginian, jangan maen di sawah yg tanaman nya tinggi2 & bermacam2.. kalo jatuh susah banget nyarinya :( macam jarum ditumpukan jerami. btw kalo ada yg dari Jogja & punya komunitas drone beginian, ajak2 aku yaa :)

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Jest to świetny dron za cenę & wziął kilka awarii zaskakująco dobrze (patrz zdjęcia). Jest bardzo szybki na czwórce & dość szybki na trójce. Aparat jest dla mnie najgorszy, bo nie może przejść od światła do ciemnych obszarów zbyt dobrze, latanie po południu z cieniami wokół mnie wkurza. Jest w porządku w normalnych warunkach, choć jest trochę mdły

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Jest to już trzeci Wyścig ja jeżdżę jestem fanem niskich kosztów, tanich części i łatwe do znalezienia części, ostatnia aktualizacja został wielki przybył dość szybko i jak zawsze pudełko chroni części dobrze. Jeśli chcesz nauczyć się jeździć i ustawić tego drona radzę, aby był bardzo dobry!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$224.24
    • US$106.99
    • US$289.99
    • US$171.99
    • US$271.39
    • US$208.99
    • US$235.99
    • US$459.99
    • US$419.00
    • US$206.99
    • US$438.99
    • US$391.99
    • US$284.99
    • US$302.09
    • US$99.99
    • US$151.99
    • US$219.99
    • US$89.99