Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(430)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(430)
    • 5 Star(391)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/05/2021

    ce produit ne fonctionne pas car la nappe qui relie les 2 cartes électroniques n' est pas conforme . elle n 'est pas compatible avec les 2 carte électroniques livrées dans ce kit le branchement de cette nappe a provoqué la destruction des 2 cartes électroniques ESC et FC

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Po pierwsze, nie ma instrukcji, jak to poskładać. To wspaniały dron. To był mój pierwszy dron, który zbudował i latał. Bardzo wytrzymały dron rozbił go wiele razy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo fajny dron, mały i bardzo łatwy w montażu, umieścić w ochraniaczach śrub 2,5 cala i śmigł 2,5 cala, stał się naprawdę fajny, polecam każdemu, kto chce zacząć i wydać mało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Doskonały dron, bardzo szybki z lipo 3s 450mha, uważaj na związek między RSG i FC moje przyszły inne VCC i Gnd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobry dron, zmiana kamery i RX martwi mnie, ale znalazłem schemat podany w opisie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nie zmontowałem go jeszcze, ale jest bez Fx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wszystko w porządku!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Nie testowałem tego, ale przyszedł szybko i dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Śmigła są bezużyteczne. Nie włączają się prawidłowo do silników. W ten sposób śmigła są uwalniane i odłączane od silników. Nie możesz latać!!! (pol.). Nie kupuj !!! (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    To była moja pierwsza próba budowy drona FPV. Możliwość kupna zestawu z wszystkimi częściami (mniej odbiornika) przyniosła czynnik zastraszający montażu konstrukcji znacznie mniej zastraszający niż gdybym miał ręcznie wybrać wszystkie części. Teraz, kiedy dowiedziałem się, jak wszystko się układa, jestem bardziej pewny, co do mojej nowej budowy od zera, i już zaczynam myśleć o tym projekcie. Chociaż zestaw nie był z instrukcją, na Youtube istnieje wiele filmów, które pokażą dokładnie, co robić. W szczególności, znalazłem filmy z CurryKitten i Drone Mesh za szczególnie pomocne, ponieważ oba przeszły poprawki Betafletu i BLHeli. Zdecydowanie polecam ten zestaw dla niektórych do ich pierwszej budowy.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 509
    • Ft45 618
    • Ft5 971
    • Ft92 938
    • Ft35 673
    • Ft43 148
    • Ft118 497
    • Ft43 483
    • Ft27 879
    • Ft7 963
    • Ft36 513
    • Ft34 186
    • Ft41 223
    • Ft30 867
    • Ft119 161
    • Ft86 299
    • Ft69 703
    • Ft63 064