Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(557)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(557)
    • 5 Star(498)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Musisz złożyć ten zestaw, ale jest to całkiem proste. Podręcznik niewiele pomaga, ale przynosi ważne informacje. Dotarł w idealnym stanie po 21 dniach biegania. Dla mało doświadczonych radzę obejrzeć dobry materiał z Tyro129. Plusy: pełne i z GPS-em; prosty montaż; VTX z SmartAudio do 600mW; doskonała jakość do ceny Przeciw: podręcznik nie zawiera szczegółów montażu; ilość anteny nie pozwala na bezpieczną instalację; kabel VTX nie pozwala na podłączenie SmartAudio; tylko jeden zespół śmigła/śmigłowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Łatwa budowa, ale druty silnikowe nie wystarczająco długie, musiały się wydłużyć o kilka cm. 25-30min czasu lotu z 2x3000mah zestawami Li-ion równolegle. Używanie dołączone do klucza węgla do montażu gps z wiązaniami zapinanymi, patrz zdjęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Nie wiem, co jest z produktami, ale zawsze jest problem z produktami, kupił tyro 119, martwy FC, kupił Tyro79 i miał silnik duff i FC, Kupiłem tego Tyro129 i wszystkie kable są za krótkie o co najmniej 10 mm, kontrola jakości jest do bani, te silniki są z zestawu Tyro 119

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Jak na razie dobrze. Bardzo gładki i szybki lotnik. Jednak nie ma żadnych instrukcji, co nie jest wielką sprawą, jeśli jesteś przydatny i masz małe doświadczenie z tymi rzeczami, i prawdopodobnie biorąc pod uwagę, że to jest zestaw i jesteś tutaj! Jeśli będziecie podążać za tym, co pokazują zdjęcia, bez wątpienia będziecie mieli problemy z GPS. Włókno węglowe jest przewodnie, dlatego łatwo się go wykańcza. Nie jestem pewien, czy podwozie jest uziemione na twojej budowie, ale prawdopodobnie jest. To się po prostu zdarza. Nawet jeśli nie jest uziemiona, to i tak powoduje problemy. Ale uziemione podwozie będzie się zachowywać jak tarcza RF, co bardzo utrudnia namierzenie satelity do modułu GPS. Może zostawić cię tam na chwilę, czekając na połączenie, albo może mieć po prostu okropne połączenie, które cały czas spada. Więc zrób sobie przysługę i nie zamontuj modułu tam, gdzie pokazuje go zamontowany. Nawet nie chciałem zobaczyć, gdzie go zamontowali, tylko zamontowałem na górze, jak zwykle. Zachęciłbym trochę sztywnej piany wokół tego, może masz jakieś kopanie dla lądowisk? Tego użyłem i działa dobrze. Ale nie zostawia miejsca na mocowanie kamery, więc musisz wymyślić coś innego. Możesz zamontować GPS na węglowym prętie, wznosząc go powyżej miejsca montażu kamery. Z perspektywy czasu, to właśnie bym zrobił. Nadal może to zmienić w przyszłości, ale na razie jest w porządku. Powodzenia i baw się dobrze, niesamowity dron, który lata fantastycznie na 4S pakietach, jak również 5 i 6S. Gładkie jak masło, cicho też. Jak niedzielny kierowca, nawet gdy jedzie milion MPH!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Paczka trwała 8 dni, zestaw jest kompletny, ale inny od oryginału, śmigła były w oryginalnym opakowaniu, nie z RacerStar, wszystkie silniki są w porządku, druty z zapasem, kontroler lotu bez wskazania kierunku. W zasadzie paczka jest davolo, sprzedającym oczywiście polecam. Zamówione z magazynu UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bardzo się z tego cieszę Kable silnikowe są teraz wystarczająco długie i są elastycznym drutem powleczonym silikonem Wciąż brakuje inteligentnego kabla audio jak wszystkie quady... Dziwne.... Fidly, ale wystarczająco łatwy do zainstalowania innego kabla na wtyczkach (pod warunkiem, że masz jeden)! (wystarczy włączyć inteligentne audio na Uart 3 w betalocie) Kabel Vtx wymaga opieki przy montażu prawego kąta jeden byłby lepszy! GPS wymaga umieszczenia w lepszej pozycji (wydrukowałem inny montaż dla niego ) nie ma problemu z sat ma x 7 w 3 min Czy 5 minut test w moim ogrodzie z 4s 1300 (60% zostało później) leci świetnie, Kocham to! Unosi się na 1/3 gazu Silniki gładkie i ładne.... To jest wielka wartość dla pieniędzy Dostawa dotarła w x 8 dni do uk, dobrze zapakowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Świetnie na tani początek. W tej chwili nic nie jest uszkodzone (pomimo jakiegoś awarii początkującego:) spawanie na FC dla trybu odbiornika nie jest proste. Wszystko działa dobrze. Nie ma nic wspólnego z dronami z supermarketu. Uwaga, potężny dron. Tylko dla dorosłych. Brakuje kabla danych pomiędzy VTX a kartą lotniczą (do dodania - zobacz film na Fbooku ). Jeśli już zaczynasz, zaplanuj kilka zapasowych śrub Załączam diagram se kartę kontrolera w pj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Kupiłem ten quad wiedząc, że nie uda się w pierwszym locie. Czwórki były w porządku. Włącz baterię 6s i eks natychmiast ugotowany. Poza śmieciowymi eksami. Silniki i kamera były warte 130

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Szybka dostawa i dobrze zapakowany piękny 7" Copter z Cammount dla Gopro lub jak mam dla Runcam 5 pomarańczowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybywam wcześniej niż oczekiwano, wszystko wygląda bardzo dobrej jakości, czekam na montaż, wszystko wygląda bardzo dobrze do tej pory dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 059
    • Ft48 672
    • Ft35 595
    • Ft6 601
    • Ft2 903
    • Ft36 479
    • Ft9 117
    • Ft54 846
    • Ft69 502
    • Ft75 477
    • Ft34 869
    • Ft44 027
    • Ft160 392
    • Ft91 202
    • Ft69 187
    • Ft32 390
    • Ft54 968
    • Ft135 232