Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(326)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(326)
    • 5 Star(304)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Przybył z małym opóźnieniem.. Zmontowane i skonfigurowane z różnych tutoriali na YouTube.. Pierwszy lot wszystko ok, w drugim nagle stracił sygnał wideo i dron wpadł w betonowy kanał i zniszczył, wiem czy to wina moich gogli (każdy ev800d) czy vtx, Faktem jest, że teraz muszę znaleźć różne części zamienne lub kupić inny poprzez ocenę wydatków.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dron „Każdyine Tyro 119" to doskonały dron. Jest w pudełku ze wszystkimi częściami niezbędnymi do montażu. Wybrałem Tyro119 na mój pierwszy freestyle dron właśnie ze względu na łatwość montażu, praktycznie bez lutowania. Jest łatwy w montażu (na Youtube znajduje się kilka filmów wyjaśniających jego edycję). Po edycji (co zajmuje około 2 do 3 godzin i kilka punktów spawania) Musi ustawić kontroler i jest gotowy do lotu. Lataj dobrze z bateriami 3S. Lot w trybie stabilnym jest bardzo stabilny. Jestem bardzo zadowolony z drona i podziękować Banggood za opiekę w opakowaniu i szybką wysyłkę. Gratulacje Banggood! Dron „Każdyine Tyro 119" to doskonały dron. Zjada w pudełku ze wszystkimi częściami niezbędnymi do jego montażu. Wybrałem Tyro119 na mojego pierwszego drona w stylu wolnym, właśnie ze względu na łatwość montażu, z praktycznie na spoinach. Jest łatwy w montażu (na Youtube są poważne filmy wyjaśniające jego montaż). Po montażu (co zajmuje około 2 do 3 godzin i kilka punktów spawania) Musisz skonfigurować sterownik i jest gotowy do lotu. Dobrze leci z bateriami 3S. Lot w trybie stabilnym jest bardzo stabilny. Jestem bardzo zadowolony z drona i podziękować Banggood za opiekę w opakowaniu i szybką wysyłkę. Banggood Gratulacje!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Envió rápido, montaje fácil aunque viene sin instrucciones. El vuelo en 4s resulta muy fácil y controlable para principiantes. Me sorprende lo dócil que resulta este dron, habrá que probarlo en 5s para ver todo su potencial. El montaje se me ha quedado muy limpio y bonito. Pd: la antena para long range se queda muy corta. Gracias Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Kupiłem ten zestaw, żeby śledzić Jozuego Bardwella za 120 dolarów na YouTube. Pudełko było w torbie DHL i było trochę wgniecione. Pudełko jest wyłożone ze wszystkich stron pianką chroniącą części. Każdy element (elektryczny) znajduje się w statycznym worku, a następnie w worku bąbelkowym dla dodatkowej ochrony. Jest GPS, który jest miły dla BetaFlight GPS-a ratownicze/zabezpieczenie. Każdy dorzuca klucz do orzechów z włókna węglowego. Dołączony zestaw rekwizytów jest czarny Dalprop TJ6045. Nie mogę się doczekać, żeby zacząć budowę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Zbieram wszystkie kompozyty, przybywam szybko i wygląda dobrze. Chociaż postawię inną klatkę wygląda świetnie, silniki wyglądają dobrej jakości. Rama, jeśli wydaje się, że pękła w moim pierwszym wypadku. To będzie mój pierwszy dron i jestem pewien, że dokonałem dobrego wyboru. Jedyne zmiany jakie wprowadzę to vtx i ramka. Wszystko super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Kupiłem to jako mój pierwszy FPV freestyle dron, był bardzo sceptyczny w stosunku do ceny, ale uznał, że warto zaryzykować. Zamówienie zostało otrzymane bardzo szybko i zbudowane w jeden dzień. Latałem nim kilka razy i nie mogłem być szczęśliwszy. VTX trochę się przyzwyczaił ze względu na sprzeczne informacje o tym, jak ustawić poziom mocy, ale rozgryzł to i zaczął latać. Jestem początkującym pilotem, więc nie mogę tego porównać do innego drona, ale mogę powiedzieć, że pięknie lata, nawet z akumulatorem 5000Mah, który jest o wiele większy niż powinienem używać. W każdym razie wczoraj kupiłem dla żony drugi z tych Tyro 119. Jestem bardzo szczęśliwy i gorąco polecam to każdemu żółtodziobowi, który chce dostać się do sportu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2020

    Świetny quad do nauki, jak zbudować jednego z was, podążaj za samoukiem Joshuy Bardwell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2019

    Wow. Fast shipping. (Expedited) beautifully individually packed components. nice presentation. Build was easy if you know what you're doing. I swapped a few things for my own but other than that, it's a beautiful quad. Nice and quiet motors. Good quality components and very simple setup. 10* ! definitely will buy more ;) Recommended! Thank you Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo dobry dron dla nowej osoby wchodząc do FPV i pro długi czas lotu i duże odległości z TBS gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Super Produkt w cenie, wszystko jest w zestawie. Testowałem go z 5s 1080 mah 75c Lipo i miałem łatwe 6-7 minut jazdy. Motors brzmią ciężko w pierwszych dwóch lub trzech paczkach, ale potem stają się gładkie i działają dobrze. Jeśli zbudujesz go z esc's up i lutujesz silniki po prostu drut za drutem nawet nie musisz zmieniać kierunków motorycznych w BL-Heli. Uważaj, gdy lutujesz RX. Można uruchomić na 4, 5 lub 6 s, ale z 5 to już rakieta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$438.99
    • US$235.99
    • US$105.99
    • US$459.99
    • US$435.99
    • US$399.99
    • US$364.99
    • US$155.99
    • US$309.99
    • US$357.89
    • US$284.99
    • US$302.09
    • US$99.99
    • US$151.99
    • US$219.99
    • US$163.30
    • US$550.98
    • US$12.99