Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Przybył z małym opóźnieniem.. Zmontowane i skonfigurowane z różnych tutoriali na YouTube.. Pierwszy lot wszystko ok, w drugim nagle stracił sygnał wideo i dron wpadł w betonowy kanał i zniszczył, wiem czy to wina moich gogli (każdy ev800d) czy vtx, Faktem jest, że teraz muszę znaleźć różne części zamienne lub kupić inny poprzez ocenę wydatków.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Zbieram wszystkie kompozyty, przybywam szybko i wygląda dobrze. Chociaż postawię inną klatkę wygląda świetnie, silniki wyglądają dobrej jakości. Rama, jeśli wydaje się, że pękła w moim pierwszym wypadku. To będzie mój pierwszy dron i jestem pewien, że dokonałem dobrego wyboru. Jedyne zmiany jakie wprowadzę to vtx i ramka. Wszystko super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Super Produkt w cenie, wszystko jest w zestawie. Testowałem go z 5s 1080 mah 75c Lipo i miałem łatwe 6-7 minut jazdy. Motors brzmią ciężko w pierwszych dwóch lub trzech paczkach, ale potem stają się gładkie i działają dobrze. Jeśli zbudujesz go z esc's up i lutujesz silniki po prostu drut za drutem nawet nie musisz zmieniać kierunków motorycznych w BL-Heli. Uważaj, gdy lutujesz RX. Można uruchomić na 4, 5 lub 6 s, ale z 5 to już rakieta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Zamówiłem tyro i nie dotarł do mnie w ciągu miesiąca z Czech. Przesyłka była ubezpieczona i dział obsługi wysłał mi drugiego który dotarł po czterech dniach roboczych. Paczka cała nie obita zawartość też. Teraz budujemy i testujemy od razu na 6s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Wspaniała czwórka! Bardzo łatwe do zbudowania, jeśli śledzisz jeden z wielu tutoriali na YouTube! Użyłem Joshua Bardwell, jest podzielony na „epizody", co jest bardzo przydatne. To coś będzie poruszać się na czwórkach lub szóstkach. Polecimy każdemu początkującemu. Bardzo szybka dostawa do Wielkiej Brytanii również bez dodatkowych podatków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Towary są powolne. Ale w końcu do mnie dotarło. Nie wiem, od czego zacząć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Kupiłem również odbiornik FRSKY XM i podłączony przez sbus (potrzebne lutowanie). Związany z Radiomasterem bez problemu. Zmiana anteny dla RHCP (SMA). Łatwa konfiguracja przez Betaflet i mam dobry obraz przez moje gogle. Nawet jeśli Tyro ma wspieraną wersję firmware, filtrowanie RPM jeszcze nie działa. Testy wewnętrzne bez śmigła się udały. Nie mogę się doczekać pierwszego lotu testowego na zewnątrz, ale dzięki nowym przepisom w UE będę musiał najpierw poczekać, by zdobyć licencję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Tyros are the best DIY series for learning how to build a quad. Not only is it heavily documented on the internet by several YT-vids, but the quad-god JB himself dedicated it a whole build series to it so that you can barely make any mistake. As JB mentioned in his series, even SmartAudio (the thing where you can set VTX-power, channels, PIDs and what-not over your goggles; basically an in-game menu for your quad settings) is available with even an extra cable, or you step up your soldering skills and add a teeny-tiny copper cable via a wiring pencil from the FC to the VTX as shown in the image. Get the pins according to the datasheet or JBs video where you can copy the location of the data port. The motor wires are mostly too long, so you may cut them to get a neater look of your quad. But be aware not to cut them too far, i almost made this mistake and had happy time forcing the cables in their position. As a receiver, i used the FrSky XM+. Needed to update my radios (TX16S) internal module to get it to bind. It even has RSSI on AUX12 which can be displayed in the OSD. Used zip-ties to force the antenna cables to stand up right. Flashed Betaflight 4.2 without any trouble.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Mój pierwszy quad. Czekam na moduł ELRS, żebym mógł nim w końcu latać. Wszystkie testy, które zrobiłem, wskazują, że dron działa zgodnie z planem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Witam mam duży problem nie mogę spawać podkładki silnika ponieważ na karcie lotu jest tylko plastik i nie kontakt Dziękuję za pomoc!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft52 773
    • Ft48 908
    • Ft6 633
    • Ft2 320
    • Ft36 656
    • Ft35 768
    • Ft55 112
    • Ft27 175
    • Ft9 478
    • Ft9 809
    • Ft34 760
    • Ft44 240
    • Ft91 644
    • Ft161 170
    • Ft32 548
    • Ft69 523
    • Ft47 780
    • Ft49 771