Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Przybył z małym opóźnieniem.. Zmontowane i skonfigurowane z różnych tutoriali na YouTube.. Pierwszy lot wszystko ok, w drugim nagle stracił sygnał wideo i dron wpadł w betonowy kanał i zniszczył, wiem czy to wina moich gogli (każdy ev800d) czy vtx, Faktem jest, że teraz muszę znaleźć różne części zamienne lub kupić inny poprzez ocenę wydatków.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dron „Każdyine Tyro 119" to doskonały dron. Jest w pudełku ze wszystkimi częściami niezbędnymi do montażu. Wybrałem Tyro119 na mój pierwszy freestyle dron właśnie ze względu na łatwość montażu, praktycznie bez lutowania. Jest łatwy w montażu (na Youtube znajduje się kilka filmów wyjaśniających jego edycję). Po edycji (co zajmuje około 2 do 3 godzin i kilka punktów spawania) Musi ustawić kontroler i jest gotowy do lotu. Lataj dobrze z bateriami 3S. Lot w trybie stabilnym jest bardzo stabilny. Jestem bardzo zadowolony z drona i podziękować Banggood za opiekę w opakowaniu i szybką wysyłkę. Gratulacje Banggood! Dron „Każdyine Tyro 119" to doskonały dron. Zjada w pudełku ze wszystkimi częściami niezbędnymi do jego montażu. Wybrałem Tyro119 na mojego pierwszego drona w stylu wolnym, właśnie ze względu na łatwość montażu, z praktycznie na spoinach. Jest łatwy w montażu (na Youtube są poważne filmy wyjaśniające jego montaż). Po montażu (co zajmuje około 2 do 3 godzin i kilka punktów spawania) Musisz skonfigurować sterownik i jest gotowy do lotu. Dobrze leci z bateriami 3S. Lot w trybie stabilnym jest bardzo stabilny. Jestem bardzo zadowolony z drona i podziękować Banggood za opiekę w opakowaniu i szybką wysyłkę. Banggood Gratulacje!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Zbieram wszystkie kompozyty, przybywam szybko i wygląda dobrze. Chociaż postawię inną klatkę wygląda świetnie, silniki wyglądają dobrej jakości. Rama, jeśli wydaje się, że pękła w moim pierwszym wypadku. To będzie mój pierwszy dron i jestem pewien, że dokonałem dobrego wyboru. Jedyne zmiany jakie wprowadzę to vtx i ramka. Wszystko super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Kupiłem ten zestaw, żeby śledzić Jozuego Bardwella za 120 dolarów na YouTube. Pudełko było w torbie DHL i było trochę wgniecione. Pudełko jest wyłożone ze wszystkich stron pianką chroniącą części. Każdy element (elektryczny) znajduje się w statycznym worku, a następnie w worku bąbelkowym dla dodatkowej ochrony. Jest GPS, który jest miły dla BetaFlight GPS-a ratownicze/zabezpieczenie. Każdy dorzuca klucz do orzechów z włókna węglowego. Dołączony zestaw rekwizytów jest czarny Dalprop TJ6045. Nie mogę się doczekać, żeby zacząć budowę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Super Produkt w cenie, wszystko jest w zestawie. Testowałem go z 5s 1080 mah 75c Lipo i miałem łatwe 6-7 minut jazdy. Motors brzmią ciężko w pierwszych dwóch lub trzech paczkach, ale potem stają się gładkie i działają dobrze. Jeśli zbudujesz go z esc's up i lutujesz silniki po prostu drut za drutem nawet nie musisz zmieniać kierunków motorycznych w BL-Heli. Uważaj, gdy lutujesz RX. Można uruchomić na 4, 5 lub 6 s, ale z 5 to już rakieta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Zamówiłem tyro i nie dotarł do mnie w ciągu miesiąca z Czech. Przesyłka była ubezpieczona i dział obsługi wysłał mi drugiego który dotarł po czterech dniach roboczych. Paczka cała nie obita zawartość też. Teraz budujemy i testujemy od razu na 6s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Szybka wysyłka i doskonałe z europejskiego magazynu. Fantastyczny produkt dla stosunku ceny do jakości. Wszystkie elementy są obecne, dobrze zapakowane i chronione. Dron naprawdę poleca!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Świetny zestaw, śruby do pończoch, świetny wybór dla pierwszego drona, poczta jest trochę wgniecona w paczkę, ale wszystko jest w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Szybki i długi 👍 użyłem GPS BN-880 z kompasem i odbiornikiem Fli14 do nadajnika Flysky. Maksymalna prędkość baterii 3s 135 km/h.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Tyros are the best DIY series for learning how to build a quad. Not only is it heavily documented on the internet by several YT-vids, but the quad-god JB himself dedicated it a whole build series to it so that you can barely make any mistake. As JB mentioned in his series, even SmartAudio (the thing where you can set VTX-power, channels, PIDs and what-not over your goggles; basically an in-game menu for your quad settings) is available with even an extra cable, or you step up your soldering skills and add a teeny-tiny copper cable via a wiring pencil from the FC to the VTX as shown in the image. Get the pins according to the datasheet or JBs video where you can copy the location of the data port. The motor wires are mostly too long, so you may cut them to get a neater look of your quad. But be aware not to cut them too far, i almost made this mistake and had happy time forcing the cables in their position. As a receiver, i used the FrSky XM+. Needed to update my radios (TX16S) internal module to get it to bind. It even has RSSI on AUX12 which can be displayed in the OSD. Used zip-ties to force the antenna cables to stand up right. Flashed Betaflight 4.2 without any trouble.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48,454
    • Ft40,580
    • Ft6,357
    • Ft2,117
    • Ft3,631
    • Ft34,523
    • Ft45,729
    • Ft36,340
    • Ft7,568
    • Ft35,734
    • Ft78,740
    • Ft30,586
    • Ft42,397
    • Ft75,712
    • Ft27,557
    • Ft36,340
    • Ft78,740
    • Ft31,970