Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(524)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(524)
    • 5 Star(480)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2019

    Simplemente fantástico. El drone es precioso. Pero las instrucciones son algo confusas y escasas. El frame lo hice y deshice varias veces para entender que tornillos iban donde. Muy buen drone para iniciarse en este hobbie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    great

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Kupiłem go jako pierwszy dron, na którym jeżdżę (Tyro). Wiele lat temu kupiłem w Bangood „Każdyine Racer 250" i nadal mi się to podoba. Teraz chciałem wykorzystać czasy, kiedy nie pracuję, by zbudować Tyro od zera. Bardzo dobre doświadczenie. Sprawdziłem EKSP i podłączyłem kontroler lotu. Skontaktowałem się ze służbą techniczną, ponieważ po podłączeniu kamery, nadajnika wideo i anteny, nie widzę nic z powodu okularów Fpv, którymi latam na wyścigach. Aby pomóc mi serwis techniczny z tym szczegółem pozostaje tylko zainstalować odbiornik sterowania i latać! Wybrałem ten rozmiar, bo jako pierwszy dron, na którym jeździłem, nie jest taki mały. Wszystko dobrze pasuje, i nie ma zbyt wielu komplikacji. Tak jest przyjemniej. Pozdrawiam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    El producto llego en exelentes condiciones y con un buen tiempo. Gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Best flight for the money! Very stable. Super easy to build. Feels like quality materials for the most part. Can't fault it!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    Produto de alta qualidade, podem confiar. Tudo de melhor pelo melhor preço. Indiscutivelmente é um drone para pessoas avançadas no hobby. Muito rápido, preciso e componentes que podem competir diretamente com drones muito mais caros. Recomendo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    Very good quality product. Fast shipping. I really recommend it. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    el drone vuela muy bien y es muy ágil. sus brazos de 5mm son muy resistentes ya lo he estrellado varias veces y no les ha pasado nada. es un grande completamente en X mide 210x 210 Fue muy divertido armarlo. el único problema que tiene es que la cámara con el conector que trae no funciona porque son muchos Volts, hay que cortar el cable de corriente de la cámara y conectarlo a un pin de 5v y listo funciona la cámara. la cámara es excelente, su ángulo de visión y los colores. again buy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2019

    Nur noch bauen und fertig

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Quad wyścigowy jest dobrze zbudowany i jest naprawdę silny. Latał nim od miesiąca, nie złamał niczego tylko rekwizyt. Nie podoba mi się fakt, że są tylko na parach rekwizytów, więc jeśli złamiesz rekwizyt, nie możesz latać, chyba że kupisz więcej. Poza tym, to było miłe dopasowanie. Bardzo kompaktowy i dobrze lata. Niektóre nastrojenie na Betaflet jest potrzebne dla lepszej wydajności. Niesamowity quad w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$474.99
    • US$235.99
    • US$208.99
    • US$119.99
    • US$119.99
    • US$289.99
    • US$279.99
    • US$252.99
    • US$294.79
    • US$155.99
    • US$259.99
    • US$357.89
    • US$284.99
    • US$159.99
    • US$219.99
    • US$438.99
    • US$550.98
    • US$143.74