Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(509)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(509)
    • 5 Star(468)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    Kupiłem go jako pierwszy dron, na którym jeżdżę (Tyro). Wiele lat temu kupiłem w Bangood „Każdyine Racer 250" i nadal mi się to podoba. Teraz chciałem wykorzystać czasy, kiedy nie pracuję, by zbudować Tyro od zera. Bardzo dobre doświadczenie. Sprawdziłem EKSP i podłączyłem kontroler lotu. Skontaktowałem się ze służbą techniczną, ponieważ po podłączeniu kamery, nadajnika wideo i anteny, nie widzę nic z powodu okularów Fpv, którymi latam na wyścigach. Aby pomóc mi serwis techniczny z tym szczegółem pozostaje tylko zainstalować odbiornik sterowania i latać! Wybrałem ten rozmiar, bo jako pierwszy dron, na którym jeździłem, nie jest taki mały. Wszystko dobrze pasuje, i nie ma zbyt wielu komplikacji. Tak jest przyjemniej. Pozdrawiam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Quad wyścigowy jest dobrze zbudowany i jest naprawdę silny. Latał nim od miesiąca, nie złamał niczego tylko rekwizyt. Nie podoba mi się fakt, że są tylko na parach rekwizytów, więc jeśli złamiesz rekwizyt, nie możesz latać, chyba że kupisz więcej. Poza tym, to było miłe dopasowanie. Bardzo kompaktowy i dobrze lata. Niektóre nastrojenie na Betaflet jest potrzebne dla lepszej wydajności. Niesamowity quad w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Nie ma sprawy. Są niuanse, które uniemożliwiają umieszczenie 5 gwiazdek. Mianowicie, antena nie zaciska się mocno. Żeby coś spieprzyła, musisz popracować nad aktami. Zdrapanie w przybliżeniu 1 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Świetna budowa, mnóstwo zabawy. Proste i proste do przodu. Don zapomnij dodać kolejny kabel, aby uzyskać dostęp do inteligentnego audio. Lata jak szef. 10/10. Kocham to! Zobacz moją recenzję tutaj https://youtu.be/noioDrg8uUo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    transport w czasie, Pakiet w dobrym stanie, wszystkie elementy dobrze zapakowane. Zamontowanie to będzie przyjemność!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Świetna cena za pieniądze. Aby uzyskać doświadczenie w świecie fpv polecam go! Łatwy do montażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie i niczego nie brakuje. Dzięki Banggood Team i jego dostawcom 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Jeszcze nie latam, bo czekam na odbiornik, trochę się martwię, żeby całkowicie przykręcić antenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    super copter, gefällt mit sehr gut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Na początek za 5 cali... To jest fantastyczneoooo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 968
    • Ft82 818
    • Ft81 012
    • Ft66 042
    • Ft73 373
    • Ft49 531
    • Ft135 232
    • Ft29 245
    • Ft71 187
    • Ft73 008
    • Ft78 622
    • Ft74 219
    • Ft41 590
    • Ft88 629
    • Ft124 590
    • Ft109 003
    • Ft160 392
    • Ft69 502