Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(196)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Drone molto bello, ma solo dopo varie sistemazioni che ho effettuato. ho cambiato la camera, davvero pessima la sua originale, ho cambiato le eliche con delle hq prop, ma soprattutto ho dovuto fare il tunig dei pid (a quel punto ho attivato anche gli rpm filter con Jesc), e adesso è una bomba. lo uso con batterie 4s ma le 4 batterie eachine 3s in dotazione non sono cosi male ma vi conviene prenderne 2 dato che a 4s è una bestia. ah lo smart audio non funziona, bisognerebbe collegare un cavetto tra la vtx e la fc per farlo funzionare, ma ancora non l ho fatto in quanto mi basta poter eventualmente cambiare le impostazioni della vtx tramite tastino fisico sulla vtx stessa.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wspaniała mała dronka.. Ma dużo mocy na baterii 3s, więc nie polecam, jeśli jesteś całkowicie początkujący na FPV. Przed montażem dron sugeruję zmianę kamery fpv. Kamera, która przychodzi jest latająca, ale czasami może być trudne, aby zobaczyć, gdzie lecisz. Do tej pory jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Tyro79 to prawdziwy szablarski śmigłowiec dla początkujących, ale także zaawansowanych.... Mamy teraz w symulatorze Liftoff około 4 godzin. I jestem cholernie początkującym... Ale z zestawem mam teraz 3 baterie bez awarii.... To naprawdę do kitu hobby i cieszę się, że zdecydowałam się za niego.... Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    To mój pierwszy dron FpV, przybył zgodnie z planem, właśnie go wypróbowałem i choć nie mogę powiedzieć, że działa dobrze, jestem bardzo zadowolony, Teraz muszę pobrać dużo lipo, żeby nauczyć się latać w fpv.. cmq polecam go wszystkim, jest bardzo wytrzymały, już sprawiłem, że robi dość trochę kraksy i nadal lata.. Podsumowując, jestem w pełni usatysfakcjonowany.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    En general el producto llego excelente. Pero NO TRAE INSTRUCCIONES oalguna directriz. Se supone que es un articulo para principiantes el cual considero debería tener al menos un manual.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Nie ma wątpliwości, że wartość detaliczna Tyro79S RTF jest znacznie mniejsza, pomimo tego, że wiąże się z niektórymi przyczynami. Po pierwsze, jest to jednostka, która powinna być skonfigurowana, a większość innych przymocowań i quadcopterów, a po drugie. Właściwie, skłaniam się ku układowi opakowania, ponieważ mam urządzenia (które będą ci potrzebne w każdym przypadku) i lubię strukturę siebie. Kamera jest to, że okropne IMO, że trzeba do planu finansowego w $10-$20 na zamianę (sugeruję Foxier śruby miniaturowy as). To w rzeczywistości sprawia, że jest tańszy niż inne modele porównawcze na maksimum, ale nie zamyka otworu, więc musisz o tym pomyśleć, szczególnie, gdy oferty i kupony są darmowe. Że na boku, to działa szokująco dobrze na 3 i 4, a dla pieniędzy, trudno jest walczyć z czymś innym niż to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Jó, hogy összeszerelt állapotban hozzák. Ezt azért vettem, hogy gyakoroljak, mielőtt a nagy testvért kipróbálom manuál módban. Jó és erős a madár, láthatóan néhány botlást ki fog bírni a gép. tehát már csak ki kell próbálni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Nie byłem w stanie go jeszcze pilotować. Jest bardzo dobrze zmontowany, spawy dobrze odlane. Jest mniejszy, niż myślałem, więc kupiłem opcję 4 baterii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Naprawdę niezły dron na początek Wydaje się trwały i lata dobrze, podoba mi się zakres jaki odbiornik XM oferuje i że ma 400mW na VTX!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Świetny kawałek kitu wszystko tam jest potrzebne do lotu linii wzroku. Połączył się z tanimi goglami, które od razu wykułem i praktycznie wyleciałem z pudełka. Jedynym problemem myślę, że niektórzy mogą znaleźć jest brak instrukcji obsługi, jak to jest przeznaczone dla początkujących, oni naprawdę powinni mieć podręcznik użytkownika włączonych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$130.19
    • US$146.99
    • US$172.49
    • US$199.49
    • US$288.74
    • US$178.49
    • US$168.13
    • US$252.99
    • US$239.99
    • US$173.25
    • US$1,199.00
    • US$170.93
    • US$235.99
    • US$232.14
    • US$1,241.09
    • US$215.97
    • US$519.99
    • US$163.30