Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3853)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(3853)
    • 5 Star(3706)
    • 4 Star(130)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Zdobyłem towar, wziąłem dwa nadajniki. Oba w pojedynczych opakowaniach, które są odpowiednio wysyłane w paczce. Pakiet jest cały, ale wewnątrz jednego pudełka jest rozerwany (zdjęcie) - powód jest niejasny... Najprawdopodobniej takie i wysłane, jak strona z podmuchem została dociśnięta do innego pudełka (jak najbardziej druga całość). Nie sprawdziłam wydajności - komponenty zaczęły się pojawiać. Później dodam recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Very good VTX for little money. The delivery was very fast to Germany🇩🇪 Got it during a sale for 10€ / 12$. Packaged very well. No problems with the customs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dotarli w krótkim czasie, teraz instaluję je na moim quadricopter 😀, polecam wszystkim są sprawne i nigdy nie miałem problemów z odbiorem wideo, testowałem je długo na moim quadricopter Racer i byłem zaskoczony 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały vtx z smartaudio, zastosowanie na freestyle quadcopter z 210 Realac, gdzie przestrzeń jest stosunkowo mało. Podręcznik mówi, że osiąga do 800 mW, ale z moich testów osiąga do 600 mW, co jest nadal dobrym zakresem transmisdionu. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Robi dobre wrażenie. Stadniny lutownicze, na których są lutowane gazety, wyglądają jak rzygi. Ale nie wyglądaj na zimnego Jedna strona jest zapieczętowana czarnym lakierem, który lubię. Nadal można dotrzeć do złączy lutowniczych z drugiej strony i naprawić je, ponieważ są przebite dziury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo dobrze działający vTX. Doskonała cena. Mój czwarty zakup. Jedynym minusem - jeśli chcesz jakieś znaleźć - jest połączenie kablowe, które może być nieco bardziej sztywne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    W końcu, po ponad miesiącu z powodu opóźnienia listonosza w Peru wróciłem do domu. Wszystko ok teraz, aby go zainstalować:3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    To jest Świetny vtx w świetnej cenie. Przy odpowiednim ustawieniu to vtx jest nie do pobicia w cenie i wydajności. Kupiłem kilka takich teraz i robią się gorące, ale jeśli miejsce w odpowiednim przepływie powietrza nie będzie żadnych problemów. Przeznaczone dla czworonogów, ale używam ich do skrzydeł i samolotów. Posiada tylko dwie otwory montażowe, ale zmieści się ponad 30x30 fc i esc bez problemu. Podkładki są oznakowane, ułatwiając połączenia, bo nienawidzę wyciągania zdjęć i tak dalej, żeby dowiedzieć się, który kabel jest który. W sumie to jest dla mnie górą linii vtx porównywalną z Akk, i wielu innych. Jest wyposażony w antenę dipolową i rozszerzenie anteny do użytku z vtx ze złączem mama. Oba są z końcówkami złączy mmcx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Kupiłem go dla błędów 3. Książka instrukcji mała 2 strony nic bardzo pouczającego na temat znaczenia ledów. W końcu wybrałem A1 na monitorze i szukałem najniższych kanałów Rssi, zmieniający się na Vtx, rozgryzłem to. Na pluskwach 3 masz fpv i frond led jako możliwości zasilania tego czegoś. Port FPV jest wystarczająco silny, ale zbyt niskie napięcie tylko 5V i tx805 nie działa na 5V, ledy są włączone, ale brzęczy nawet na 25mW i nie ma wideo. Na przodzie ledem masz napięcie baterii tak jak 8V, ale za mało prądu, więc działa na 25mW bardzo dobrze, ale nie na wyższej mocy wyjściowej, tylko szum nie obraz. W końcu podłączyłem go bezpośrednio do 2S i wszystko działa w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    15/04/2021

    Wątpię, czy moc wyjściowa jest taka sama jak deklarowana, ale do ogólnego użytku jest w porządku i jest bardzo tani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 869
    • Ft6 805
    • Ft8 972
    • Ft10 058
    • Ft15 316
    • Ft7 827
    • Ft5 567
    • Ft8 848
    • Ft2 380
    • Ft13 273
    • Ft14 542
    • Ft3 683
    • Ft5 444
    • Ft6 124
    • Ft4 330
    • Ft6 186
    • Ft30 944
    • Ft9 591