Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Ten nadajnik jest tani i dobry! Szukałem taniego nadajnika z mnóstwem kanałów dla mojego starego Tamiya Subaru Brat i Everyine TX6 jest do niego idealna. Ponieważ mój 3yr starszy bratanek będzie tym, który będzie jeździł Bratem, potrzebował kontrolera, który wyreguluje przepustnicę. Mogę ustawić na 10-20% i to wystarczy dla mojego siostrzeńca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    {c:$0000FF}Tłumaczenie: Świetnie działa na sterowanie i przepustnicę. Nie mogę potwierdzić, że kanały 3-6 działają. Podłączyłem światła ledowe w kanale 3 i nie mogłem wyłączyć przyciskiem nadajnika. Muszę przetestować serwo lub lepsze oświetlenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Nie bardzo pod wrażeniem jakości i jeśli chcesz związać to trzeba wiedzieć. Na przykład ktoś, kto jest nowy w tym hobby, nie może nadrobić, jak połączyć nadajnik i teterther to wstyd nawet instrukcje nie mówią wiele trzeba podłączyć czarny kabel łączący w kanał 8, ale trzeba go łączyć, ale trzeba Żeby włączyć radio przed przekazaniem, nie wiem, co myślę o tym nadajniku. Od dołu do góry w drugim rzędzie pod ThREV i STEV ustaw te Diles na 0 zanim cały samochód sam wjedzie w ścianę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Mam pilota. Moje pierwsze doświadczenie: wygląd, jakość i ergonomia są świetne w tym przedziale cenowym. Nie próbowałem go w trakcie operacji, ale wkrótce będę miał. Będzie pasować do mojej ciężarówki EAT01. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobrze, że go jeszcze nie użyłem, ale wkrótce będzie. Miał problemy z wiązaniem z odbiornikiem, ale udało się. Kocham uchwyt na kierownicy to pozwala mi używać jednej ręki i sterowania rc i drugiej ręki, aby uchwycić cokolwiek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Bardzo solidny kontroler do opłacalnych konwersji zabawek (wszyscy robimy). ;-) Nie testowano zakresu maksymalnego, nie planuje się tego, ponieważ jest on używany w ciężarówkach typu WPL/MN/Fayee. Wszystko działa, nic nie piszczy. Bardzo ładny metalowy wygląd wykończenia i podwójnych pokręteł. Nieco wyższa jakość wykonania niż tanie nadajniki Flysky.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Świetny pilot i odbiornik w dobrej cenie. Nie przekroczyłem jeszcze granicy, ale jak na to, co zrobiłem do tej pory, idzie dobrze. Spust jest trochę ciaśniejszy niż to, do czego przywykłem, ale jest całkiem ładny i w mojej ręce, jest w porządku. Myślałem, że wypadnięcie za prowadzenie jedną ręką uderzy mnie w kciuk podczas skręcania, ale nigdy tak nie było. To przybyło bardzo szybko. Ogólnie, dobry produkt za niewielką cenę w dobrej sprzedaży, prawdopodobnie kupię ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Maganda (ang.)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobra praca nadajnika dobra i dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    To mój drugi, podoba mi się ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.28
    • US$33.48
    • US$19.62
    • US$25.40
    • US$23.09
    • US$16.16
    • US$19.62
    • US$169.99
    • US$209.99
    • US$105.99
    • US$114.99
    • US$31.49
    • US$32.99
    • US$21.59
    • US$32.99
    • US$31.49
    • US$399.99
    • US$58.29