Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Przybyłem bardzo szybko i bardzo dobrze spakowany. Wnętrze jest bardzo dobrze chronione. Jest wyposażony w odbiornik 6ch i instrukcję obsługi. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dobry produkt, bardzo wygodne koło ręczne z czułością rdzenia. Dobre wybory do nagrody. Mam trzy takie i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TeoVIP4
    GR
    10/01/2022

    ładny nadajnik z ładnymi kolcami i dobrą końcówką na kierownicy do jednej pracy ręcznej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wyjątkowy przybył po kilku dniach z Czech do Włoch. Świetny produkt naprawdę polecany za cenę 19€. 4ch+2ch (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    To jest w porządku 6 kanał zanim użyjesz musisz wiązać sterownik a odbiornik nie jest gotowy do użycia musisz go zaprogramować odległość 30 do 50 m to nie 400 m

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Świetnie to przyszło wcześniej niż myślałem, dobra paczka do.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Ken
    AU
    08/12/2021

    Wstępna inspekcja wygląda na świetny stosunek jakości do ceny produktu. Przydaje się wkładka kciuka do jazdy jedną ręką. Raz używam go przez jakiś czas będzie w stanie ocenić, czy jest tak dobry jak modele markowe Dumbo RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Proste opakowanie, ale w świetnym stanie i bez uszkodzeń na moje zamówienie. Czuje się świetnie w dłoni i jest wart swojej ceny. Zadowolony 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Pilot jest dobrze zapakowany. Prosty i łatwy w użyciu. zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Работи идеално....много бърза доставка 1 седмица

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$103.49
    • US$35.99
    • US$195.99
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$57.99
    • US$31.49
    • US$96.99