Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Przybyłem bardzo szybko i bardzo dobrze spakowany. Wnętrze jest bardzo dobrze chronione. Jest wyposażony w odbiornik 6ch i instrukcję obsługi. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Kontroler pojawił się kilka dni później, ale dostałem go, było naprawdę miło. Ale kiedy próbowałem włożyć nowe baterie do nadajnika, jedna z baterii w środku nie pasowała. Na szczęście mój tata go naprawił i działał świetnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Nie przetestowano tej partii, ale zazwyczaj są one ok. 6 tygodni zajęło mi dostanie się do mnie w Wielkiej Brytanii. Nie zamawiaj, jeśli się spieszysz, a także czekaj na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Sterownik przybył na czas, wygląda bardzo ładnie po podłączeniu, wszystko działa w 100%.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Kierowca przyszedł bardzo szybko.Wygląda bardzo dobrze przetworzone. Zobaczę, co może zrobić, gdy go podłączę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dobry produkt, bardzo wygodne koło ręczne z czułością rdzenia. Dobre wybory do nagrody. Mam trzy takie i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TeoVIP4
    GR
    10/01/2022

    ładny nadajnik z ładnymi kolcami i dobrą końcówką na kierownicy do jednej pracy ręcznej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Dotarł bezpiecznie, ale chwilę zajęło dostarczenie. Nadajnik działa z mini 30 AMP ESC, a także z WPL B36 i MN 99. Proces wiązania może być trochę trudny, co może być ulepszone przez producenta, wiążąc go w fabryce, a nie klienta, który musi wykonać proces wiązania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Szybki, praktyczny i lekki, świetny na początek w hobby

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wyjątkowy przybył po kilku dniach z Czech do Włoch. Świetny produkt naprawdę polecany za cenę 19€. 4ch+2ch (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$42.99
    • US$91.99
    • US$17.24
    • US$107.33
    • US$279.99
    • US$27.71
    • US$18.99
    • US$57.49
    • US$21.93