Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(235)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Dobry produkt, bardzo wygodne koło ręczne z czułością rdzenia. Dobre wybory do nagrody. Mam trzy takie i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Szybki, praktyczny i lekki, świetny na początek w hobby

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przybyłem bardzo szybko i bardzo dobrze spakowany. Wnętrze jest bardzo dobrze chronione. Jest wyposażony w odbiornik 6ch i instrukcję obsługi. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Dobry nadajnik do samochodu rc i łodzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Great transmitter with more than 150 m range, 4 AA battery and more than 4 channel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Proste opakowanie, ale w świetnym stanie i bez uszkodzeń na moje zamówienie. Czuje się świetnie w dłoni i jest wart swojej ceny. Zadowolony 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TeoVIP4
    GR
    10/01/2022

    ładny nadajnik z ładnymi kolcami i dobrą końcówką na kierownicy do jednej pracy ręcznej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Produkt jest bardzo ładny i przyszedł bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Dziękuję, bardzo dziękuję. Moja kontrola radiowa przybyła dobrze zabrało trochę czasu ale dotarło, jestem bardzo wdzięczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Nie przetestowano tej partii, ale zazwyczaj są one ok. 6 tygodni zajęło mi dostanie się do mnie w Wielkiej Brytanii. Nie zamawiaj, jeśli się spieszysz, a także czekaj na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.44
    • US$20.99
    • US$82.99
    • US$63.99
    • US$110.39
    • US$113.99
    • US$18.99
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$19.62