Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(432)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(432)
    • 5 Star(410)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    To musi mieć radio, czuje się dobrze w rękach, a kolorowy ekran jest niesamowity. Jakość budowy na kopalni jest doskonała dopasowanie i wykończenie, a kije są już ładne napięcie, więc nie trzeba się regulować. Do Australii dotarł bardzo szybko, nawet z czasem oczekiwania Covid. Nie wahaj się po prostu kupić i cieszyć się nim, Taranis został zdetronizowany!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    I'm really glad I held out and purchased this one. It fixed most all the issues the original had plus it seems more sensible in the layout. It is the same as the original inside. It doesn't have all the bling but you don't need all that to fly. I was surprised the controller came pre loaded with a number of planes and hellies including the eachine e160 which I look foreward to flying with it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Wspaniały nadajnik... zastąpi mojego Taranixa X9D Plus, co nie sądziłem, że się stanie! Już sklonowałem wszystkie moje rozbrykane modele do tego, więc nie muszą być ponownie związane i patrząc na to samo dla wszystkich innych, kiedy firmaware na to pozwoli. Zmieniłem go również na Tryb 1, który wymaga usunięcia z tyłu, ale był dość łatwy Zobacz mój https://youtu.be/Dt0sOCDAxHI Dzięki, Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Kula szybko dotarła do Rosji. Plastik jest przyjemny w dotyku, miękki. Ekran jest duży i jasny, głośnik jest głośny. Patyczki są trochę solidne, ale łatwo je regulować. Sprawdzić wszystko w środku (patrz zdjęcie). Wygląda zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz bardzo jakościowo i pięknie. Nie znalazłem żadnych skazań. Jak testuję z CRSF v2, dodam do recenzji. W ogóle, jestem zadowolony z zakupu, doradzam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Niesamowity nadajnik, który przeniósł się ze skoczka t lite z elrs i był bardzo zadowolony z niego...... Ale potem spróbowałem jednego z nich i radiomaster tx16s i oboje czuli się niesamowicie. Wybrałem ten ze względu na wszystkie w jednym, ale szczerze mówiąc, oba są niesamowite, jestem bardziej niż zadowolony z tego i jak widać na zdjęciach można przechowywać 15x1 baterii mobula6, moje anteny do gogli i nawet 6 w 6 w 1 ładowarka, ładne pudełko i nie za duże, ale bardzo wytrzymałe. Hej, z chęcią bym sobie życzył, ale wiem, że takie rzeczy pomagają nam obniżyć koszty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Pojawiła się w 2 tygodniach w rogu pudełkach miała kilka dingów, była tylko zapakowana w torbę, teraz kiedy robię zdjęcia mogę powiedzieć, że każdy kąt pudełka jest rozwalony, Na szczęście nadajnik znajduje się w walizce ochronnej wewnątrz pudełka.Nadajnik był w porządku w taktowaniu nadziei, że mój helikopter będzie traktowany z trochę większą ostrożnością w procesie wysyłki. Z tym wszystkim, co powiedziałem, dam 4 gwiazdki w sumie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Paczka dotarła nienaruszona, czas dostawy wynosi 12 dni na Ukrainie Dnipro. Jakość jest doskonała, wszystko jest dobrze zmontowane. Szkoda, że nie ma pasa w konfiguracji. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Czytałem wiele opinii i dobre komentarze na temat tej wersji tx16s i tx16 ogólnie... To prawda, Mój pierwszy pilot był wiązką z dronem i po prostu to nie jest porównywalne... Przy okazji przyszedł prawidłowo zapakowane i lubię wytrzymałe wewnętrzne pudełko, które chroni zdalnie przed uszkodzeniem. Łatwo było połączyć się z istniejącym dronem Novice 3 zajęło mi 5 minut po instrukcji w Internecie... Nie bój się rozmiaru, użyj go dość szybko i pokochaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Wow właśnie zamówiłem wszystkie Tx16s na 9/2/21 nigdy nie myślałem, że będzie już!!! Dwa dni, pudełko przybyło w szarej torbie z dziurą w rogach. Zamówiłem radiowy. Pakiet nadajnika 7.4v 5.0h 37wh 5000mah od amz, który powinien być tutaj przed tym ... Więc od dzisiaj. Teraz mam radio, bateria nie może czekać, aż tu dotrze. Posiadam wszystkie E180 Heli, które powinny połączyć się z tym radiem bez problemu... To moje pierwsze otwarte radio TX, więc spodziewam się krzywej uczenia. Później będę informował, że jestem na pewno zadowolony... Jeśli twoje rozważania nad tym radiem, idź na to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Doskonały pilot, przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy i w idealnym stanie. Mam już uaktualnienie do najnowszej wersji OpentTX bez problemu Używany bez problemów z symulatorem, gimball bardzo precyzyjny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$103.49
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$195.99
    • US$16.99
    • US$21.99
    • US$89.99
    • US$57.99
    • US$33.99