Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(581)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(581)
    • 5 Star(569)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Bardzo dobry ten vtx, mam tbs i zbiornik, a ten nie obraca się za niczym, ale 1000mW jest równoważny 800mW tbs i zbiornika. To nie jest prawdziwe 1000 mW.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Otrzymane zamówienie w dość krótkim czasie od CZ. Opakowania były w porządku, ale nie za dobre, jedno z pudeł vtx zostało trochę wgniecione, ale sam vtx pozostał nietknięty. Muszę je jeszcze przetestować, ponieważ nie otrzymałem jeszcze innych części dronów z CN... Jakość wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Wygląda na ładny VTX, zbudowany dobrze i miło wiele opcji. Będę kupować więcej od Bangood, dopóki ceny będą nadal niskie i lepsze niż inne strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Co za elegancko wyglądający vtx, ale to ma trochę wagi do tego. Moim zdaniem byłoby to dla większego quadcoptera, a nie dla wyścigowców, może dla freestyle'u. W sumie ma to solidne uczucie, które znamy od każdego z nas. Niestety instrukcje nie mówią nic o protokole Tramp, więc nie mam pojęcia, czy można go kontrolować za pomocą założonego przez FC Osd. Prawdziwym testem będzie sprawdzenie, jak gorąco będzie przy ustawieniach 1W, jak mogę umieścić to w nowym skrzydle SonicModels

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Nie używałem go, ale wygląda w porządku, był z dwoma złączami MMCX do SMA i MMCX z wyjściem anteny. Użyłem go do wymiany kolejnego drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Wydaje się miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Jeszcze nie wiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    przybył szybko i został dobrze zapakowany bardzo zadowolony z produktu i planowania zakupu innego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    To działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    works well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 252
    • Ft5 065
    • Ft4 457
    • Ft10 665
    • Ft2 571
    • Ft6 368
    • Ft6 021
    • Ft4 775
    • Ft9 929
    • Ft18 473
    • Ft47 781
    • Ft27 393
    • Ft5 154
    • Ft146 218
    • Ft3 982
    • Ft28 967
    • Ft5 094
    • Ft5 884