Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1640)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1640)
    • 5 Star(1572)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Prawda nie jest zła, jakość obrazu jest bardzo dobra, jak na aparat tego rozmiaru i tej ceny. Próbowałem w samochodzie i dobrze się bawisz. Jednym z punktów na jego korzyść jest to, że zawiera nadajnik w bardzo małej przestrzeni i bardzo świetle. Warto zacząć w świecie VET.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra i lekka kamera do budowy lub robienia czegokolwiek fpv. Złamałem antenę po 35 katastrofach i zamówiłem nowe. Nie potrzebuję osd, więc odciąłem kable i przylutowałem wideo razem, teraz jest jeszcze lżejsza. Ogólnie bardzo dobry tani aparat za cenę 9$. I tak, nie ma WDR więc nie widać na przykład, co się dzieje na zewnątrz, jeśli lecisz do środka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Idealnie nadaje się do montażu na małym quadzie, takim jak każdy z nich e010 i dostania taniego drona Fpv. Wideo nie jest najlepsze, ale akceptowalne. Nie radzi sobie zbyt dobrze w jasnym słońcu (nadnarażona). Ale jeśli weźmiemy pod uwagę bardzo niską cenę, to jest to dobra rzecz, którą mogę polecić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Chiny TX06 dostarczane z magazynu CZ w 5 dni. Nadajnik kamerowy bardzo mały i lekki. Nie mając użyteczności systemu OSD, prawdopodobnie poluzowałbym kabel łączący, aby uzyskać kolejny 1 gram.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt jest cięższy niż opis (3,9 g zamiast 2,2 g). Inaczej jest nadal lekki i nadal mają dobre wyniki. Na zakończenie: Fast OST (Oorder Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był więcej niż przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dostawa szybka i w dobrym stanie. Działa dobrze, testowany razem z EV100. Na opakowaniu znalazłem etykietę z uwagą, że towary niespełniające pewnych warunków UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Naprawdę fajny aparat za tą cenę. Idealny do użycia z 1s lipo 4.2V. 2s 8,4V przegrzewa się w 30 sekund i cały czas się włącza i wyłącza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Kamera emituje sygnał wideo do okularów FPV z dobrą ostrością, zaskakujące za ich cenę, kolorowe paski w uchwycie, okularów FPV są produkowane przez aparat fotograficzny, z którym wykonałem ujęcie, ale nie z otrzymanego filmu. Obraz wygląda na czysty i chrupiący z żywymi kolorami, jak oglądanie telewizji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Jestem szczęśliwy, łatwy i tani FPV Can z poniżką Jakość i Zakres. Użyję go do konwersji FPV Każda E016H!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    well its a lot smaller thn expected... almost tiny.. will plug it on my modified Eachine E010... an post photos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 392
    • Ft6 924
    • Ft26 985
    • Ft20 987
    • Ft3 251
    • Ft16 966
    • Ft5 883
    • Ft5 538
    • Ft6 855
    • Ft2 420
    • Ft40 778
    • Ft5 694
    • Ft6 168
    • Ft11 080
    • Ft126 899
    • Ft6 894
    • Ft185 615
    • Ft11 305