Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1806)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1806)
    • 5 Star(1724)
    • 4 Star(73)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Prawda nie jest zła, jakość obrazu jest bardzo dobra, jak na aparat tego rozmiaru i tej ceny. Próbowałem w samochodzie i dobrze się bawisz. Jednym z punktów na jego korzyść jest to, że zawiera nadajnik w bardzo małej przestrzeni i bardzo świetle. Warto zacząć w świecie VET.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    Good little Camera. If you want to use it seperately you can 3D print housings from thingiverse. You need to make a 1S Adapter for the eachine batteries depending on which ones you use. You can also trim off the excess cables to make it more compact. In that case you need to solder the top two connectors together to have a video signal like shown in the attached pictures below. Cheers and have fun. Stefan from Germany

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Dobra kamera, mała i lekka. Uważaj na złącze zasilania, mój był odwrócony, widać na obrazach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra i lekka kamera do budowy lub robienia czegokolwiek fpv. Złamałem antenę po 35 katastrofach i zamówiłem nowe. Nie potrzebuję osd, więc odciąłem kable i przylutowałem wideo razem, teraz jest jeszcze lżejsza. Ogólnie bardzo dobry tani aparat za cenę 9$. I tak, nie ma WDR więc nie widać na przykład, co się dzieje na zewnątrz, jeśli lecisz do środka...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Podoba mi się, mój kot tego nienawidzi. Cena jest dobra. Ładna jakość obrazu w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Kupiłem ich dużą ilość do zwolnienia i muszę powiedzieć, że wszystkie działają idealnie. Sprawdza się, czy są na różnych kanałach i jesteś ustawiony. Robi się gorąco, gdy jest nieruchomy, ale nie ma problemów. Powinien się schłodzić, jeśli pojazd się porusza, ponieważ chłodne powietrze go ochłodzi!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Great camera for the price! It has Vin and Vout to set up with an FC that does OSD (like most all do now) and it also has Smart Audio! FYI if the Vin goes to the Vout of your FC and vica versa (at least on betaFPV's boards). The FOV is a bit smaller than the cam that comes on the Mobula7 or the UR65 but it has nice colors and works well. I don't mind the centered antenna but you may need to mod you mount or canopy. I always bend my antenna back at a 45 deg angle or so.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt jest cięższy niż opis (3,9 g zamiast 2,2 g). Inaczej jest nadal lekki i nadal mają dobre wyniki. Na zakończenie: Fast OST (Oorder Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był więcej niż przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Idealnie nadaje się do montażu na małym quadzie, takim jak każdy z nich e010 i dostania taniego drona Fpv. Wideo nie jest najlepsze, ale akceptowalne. Nie radzi sobie zbyt dobrze w jasnym słońcu (nadnarażona). Ale jeśli weźmiemy pod uwagę bardzo niską cenę, to jest to dobra rzecz, którą mogę polecić.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2019

    Very super mini camera!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$25.90
    • US$62.99
    • US$19.99
    • US$20.69
    • US$131.99
    • US$138.59
    • US$27.59
    • US$19.99
    • US$120.99
    • US$399.00
    • US$13.50
    • US$65.99
    • US$31.50
    • US$16.99
    • US$18.59
    • US$34.99
    • US$12.99