Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1598)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1598)
    • 5 Star(1535)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Prawda nie jest zła, jakość obrazu jest bardzo dobra, jak na aparat tego rozmiaru i tej ceny. Próbowałem w samochodzie i dobrze się bawisz. Jednym z punktów na jego korzyść jest to, że zawiera nadajnik w bardzo małej przestrzeni i bardzo świetle. Warto zacząć w świecie VET.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra i lekka kamera do budowy lub robienia czegokolwiek fpv. Złamałem antenę po 35 katastrofach i zamówiłem nowe. Nie potrzebuję osd, więc odciąłem kable i przylutowałem wideo razem, teraz jest jeszcze lżejsza. Ogólnie bardzo dobry tani aparat za cenę 9$. I tak, nie ma WDR więc nie widać na przykład, co się dzieje na zewnątrz, jeśli lecisz do środka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Idealnie nadaje się do montażu na małym quadzie, takim jak każdy z nich e010 i dostania taniego drona Fpv. Wideo nie jest najlepsze, ale akceptowalne. Nie radzi sobie zbyt dobrze w jasnym słońcu (nadnarażona). Ale jeśli weźmiemy pod uwagę bardzo niską cenę, to jest to dobra rzecz, którą mogę polecić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Używaj ich na 65 mm wykałaczki. Rozsądny obraz, który jest jasny z dobrymi kolorami. Ekran antenowy będzie się męczyć po wielu awarii, ale może być zastąpiony anteną na staranny lutowanie. CrazyFlea 105 i Atom 25 pokazywane na obrazach...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt jest cięższy niż opis (3,9 g zamiast 2,2 g). Inaczej jest nadal lekki i nadal mają dobre wyniki. Na zakończenie: Fast OST (Oorder Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był więcej niż przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Świetny aparat, który można dostosować wszędzie. Potrzeba mocy od 3v - 5v. czekają na odbiornik, który będzie w stanie go przetestować i zamontować na błędach 3 mini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dostawa szybka i w dobrym stanie. Działa dobrze, testowany razem z EV100. Na opakowaniu znalazłem etykietę z uwagą, że towary niespełniające pewnych warunków UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Fantastyczna kamera AIO, idealna dla kogoś, kto zaczyna od FPV. Uwaga jednak, niestety dzieje się to dość często w przypadku wszystkich rzeczy FPV, ponieważ nie ma standaryzacji re osprzęt/wtyczki itp., Że musisz wymienić żeńską wtyczkę na podłączonym ołówku zasilania (lub zrobić adapter) ta wtyczka femail jest 2.5, trzeba dopasować wtyczkę PH2.0, aby zmieścić większość liponów 1S. Zdjęcie powinno być wyjaśnieniem. Mam trzy takie, więc nie mogą być aż tak złe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Kamera emituje sygnał wideo do okularów FPV z dobrą ostrością, zaskakujące za ich cenę, kolorowe paski w uchwycie, okularów FPV są produkowane przez aparat fotograficzny, z którym wykonałem ujęcie, ale nie z otrzymanego filmu. Obraz wygląda na czysty i chrupiący z żywymi kolorami, jak oglądanie telewizji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Naprawdę fajny aparat za tą cenę. Idealny do użycia z 1s lipo 4.2V. 2s 8,4V przegrzewa się w 30 sekund i cały czas się włącza i wyłącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,968
    • Ft5,179
    • Ft12,177
    • Ft7,008
    • Ft23,163
    • Ft6,093
    • Ft3,304
    • Ft7,008
    • Ft10,970
    • Ft29,259
    • Ft7,312
    • Ft35,965
    • Ft6,093
    • Ft12,189
    • Ft7,312
    • Ft7,617
    • Ft19,200
    • Ft3,655