Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Towar przyszedł szybko. Pasuje do opisu. Nie ma żadnego opóźnienia. Jakość Kapecjańska jak na zdjęciu. Nie do końca, ale wszystko jest widoczne i jasne. Jest ogrzewanie z tyłu komory. Ale nie wzmocniony w pracy. Pewnie położę kaloryfer na chipie i na przepustnicy. Generalnie zadowolony. W takiej cenie kamera dla fpv, dość uzasadnione. Cieszę się, że nie ma opóźnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Za cenę jest w porządku, pracuje na średnim ogniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    ho utilizzato questa microcamera per modificare un eachine e010 e Devo dire che il prodotto è perfetto Funziona alla grande si vede bene ed è davvero molto solido tenendo conto che lo utilizza mio figlio che ha 4 anni Psycho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2018

    생각보다 작은크기여서 매우 만족스럽습니다ㅎㅎ 원하는 크기보다 작아서 쓰기 편해요 수신거리도 실내용으로 딱입니다.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    Great image quality & good range. The whip antenna is better suited for indoor micros & its durability makes it last longer than the clover leaf style. 5 stars.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2019

    Soo Tyne little ..camera ..# good more less weight 💪..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    pretty good cam for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2018

    works perfect, very happy with this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    ha soddisfatto le mie aspettative, anche se non ci si può aspettare molto da una tx da 14€, la recezione in campo aperto è di circa 150m, la qualità dell'immagine è abbastanza buona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2017

    Haven't used them, my first camera. I don't have a clue how to fix them on my micro drone. I'm hoping to learn it on this little baby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.74
    • US$11.49
    • US$26.24
    • US$85.99
    • US$12.69
    • US$10.99
    • US$25.19
    • US$68.99
    • US$2.99
    • US$19.62
    • US$75.99
    • US$51.99
    • US$19.94
    • US$47.99
    • US$33.48
    • US$48.50
    • US$11.99
    • US$339.99