Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2195)
  • Obrazy
  • Wideo(55)
  • All Star
    • All Star(2195)
    • 5 Star(2089)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Dobra oferta. Aparat jest bardzo łatwy w obsłudze, łatwy w instalacji, a ze względu na jego wielkość i cenę jest wart zachodu. Z lekkim 1s jest łatwy do zainstalowania w dowolnym miejscu. Meteorologia czeka na bardziej szczegółową recenzję ode mnie. Przesyłka 15 dni wcześniej niż oczekiwano, i znajduje się wcześniej, była opóźniona o kilka dni z powodu śniegu. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    „Zabawna rzecz"!!!!! Ze zdjęć, wyobrażałam sobie, że jest duża o cal, ale kiedy się pojawiła, była dużo mniejsza. W tym przypadku to dobra rzecz. Bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Jest przejrzysty i łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    To jest niesamowity mały aparat. Dobry obraz i łatwość użycia. Używam go na moim lotni Mors. Umieści cię w kokpicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo fajnie, działa dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Późno dostarczone. Jeszcze do przetestowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    ładny, 3-1 fpv cam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Niezła jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2017

    очень маленькая, легкая камера. летаю с ней на H8 3D Mini с питанием от бортовой липошки на 3,7V . хватает где то на 4 - 5 минут полета. можно менять мощность от 25mw до 200mw. сигнал стабильный. качественная картинка. рекомендую для FPV полетов как на мелко квадриках, так и на небольших самолетах. Упаковано было в картонную коробочку. Дошло как обычно, в течении месяца в московскую область. Рекомендую! классная небольшая камера

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2017

    Small and lightweight. Working good with Eachine EV800 goggles. The power cable is glued to the board (see photo) with to much glue, making it impossible to mount on the flat surface because cables are pointing down. Also, it doesen't fit into the dedicated mount, I had to cut the glue and a mounting frame to make them fit together.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2017

    Нормальная камера. Брал для Eachine E010, оказалась тежеловатой пришлось облегчать с помощу дипольки. Использую в режиме 25 милливат, все СУПЕР!!! Через стены бьет на ура!!! Советую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$65.82
    • US$8.39
    • US$16.16
    • US$64.67
    • US$6.99
    • US$38.10
    • US$32.33
    • US$24.24
    • US$12.69
    • US$25.40
    • US$12.99
    • US$10.88
    • US$57.99
    • US$81.99
    • US$5.99
    • US$21.99
    • US$21.99