Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2774)
  • Obrazy
  • Wideo(26)
  • All Star
    • All Star(2774)
    • 5 Star(2648)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Działa dobrze, robi się trochę gorąco, gdy jest w użyciu, ale do tej pory nie miał żadnych problemów. Było bardzo łatwe do podłączenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Przyszedł szybko i nieuszkodzony, wielki mały aparat u można przykleić się do prawie i quadcopter, działają dobrze z moimi goglami każdego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Paczka przyszła bardzo szybko. Jestem pod wrażeniem. Dobrze zapakowana. Jeszcze nie podłączyłem więc nie wiem jak działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Naprawdę mały rozmiar, jakość wideo wygląda dobrze. Jedynym minusem jest to, że robi się szybko gorąco, jeśli nie jest chłodzona przez przepływ powietrza. Na opakowaniu 200mah 1s napięcie spada z 4,2 do około 4v w ciągu 5 minut użytkowania. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby był z adapterem montażowym i gdyby obsługiwał akumulator 2-3s do zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Uuu bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Taki mały i działa świetnie. Latałem wcześniej z kamerą nr 1 i zewnętrznym nadajnikiem. Teraz ta mała kamera z nadajnikiem i działa tak samo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Przyjmowane szybko i spacery cud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Działa dobrze z monitorem. Nie przetestowałem jeszcze zasięgu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2016

    A decent cheaper AIO VTX micro fpv quad. It's light about 4.5 gm and it comes as it was described. Received in 15 days as expected in good packaging and in good condition. Tested and very satisfied. My only comment is it get hot which is probably normal because of the transmitter. Another good product from Bangood. Definitely recommended for a good buy....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    La cámara y el soporte que he pedido ( no está incluido con la cámara, es otro pedido aparte ) me han llegado en cuestión de un mes. Todo perfecto a través del servicio de Correos. La cámara es una pluma, muy compacta. Viene con un cable adicional para otro tipo de conexión. No tengo queja de Banggood por el momento.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 116
    • Ft3 107
    • Ft10 075
    • Ft17 241
    • Ft7 675
    • Ft4 796
    • Ft3 196
    • Ft2 876
    • Ft5 087
    • Ft8 126
    • Ft47 987
    • Ft82 860
    • Ft27 511
    • Ft5 116
    • Ft4 796
    • Ft6 047
    • Ft25 592
    • Ft8 126