Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(530)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(530)
    • 5 Star(515)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Przepraszam. Skrzynka była zmiażdżona, a towar zdeformowany. Chciałbym się spakować trochę bardziej ciasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    A Zamówienie przybyło idealnie, szybko, 15 dni i dobrze zapakowane. Odkupię cię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Świetny artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dobry produkt stały!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    This v3 frame is much better than the v2 frame. It fits the original mobula7 (not HD) too. It is a way stiffer frame than v1 and v2, while still being somewhat flexible to avoid snatching. The motor mounts are a little bit deeper, which means that the props and motors are more protected. The battery tray fits the turnigy nano-tech 300mah 2s perfectly. I highly recommend this frame if you have done or are going to do the xt30 mod to use a 2s pack.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Zasadnicza część zamienna, jak chociaż rama radzi sobie z toną nadużyć podczas nauki latania, musi się poddać na pewnym etapie! Nie można przebić ceny i przedmiot otrzymany był dobrze zapakowany i zgodnie z zamówieniem. Nie ma gumowych grommetów dla kontrolera lotu, ale nie jest napisane, że są one włączone, tylko wspominając, że inni są świadomi, jeśli myślisz, że może się z nimi udać. Trzeba by usunąć istniejące gromety ze starej ramki do wykorzystania na nowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Rama jest zapakowana w bąbelkową torbę wewnątrz pudełka, wymiana silników była łatwa, chociaż jeden, który zamówiłem, miał dziurki śrubowe lekko zamknięte od procesu produkcyjnego, ale poza tym nie ma problemów. Pracuje z 2x 1s paczek bokiem lub pojedynczym opakowaniem o długości 2s i gumką można by zaproponować, ponieważ są one jakby luźne same. Albo dostać spadochron ochronny do lądowania/bateria, taki jak na moich zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    Очень крепкая рама. Качество среднее - много облоя и пришлось усердно его обрезать. Более длительной доставки у меня ее не было....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    The frame seems to be of good quality and durable plastic. Frame was send in a cardboard box so no chance of damage 10/10 for packaging. Shipping was fantastic, 12 days to my door a first for BG. Keep it up guys

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft3 831
    • Ft2 679
    • Ft7 664
    • Ft1 912
    • Ft3 445
    • Ft15 714
    • Ft1 391
    • Ft3 445
    • Ft1 530
    • Ft4 959
    • Ft2 679
    • Ft1 391
    • Ft29 901
    • Ft32 968
    • Ft7 664
    • Ft22 568
    • Ft4 597