Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1983)
  • Obrazy
  • Wideo(29)
  • All Star
    • All Star(1983)
    • 5 Star(1866)
    • 4 Star(106)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Przybył tydzień wcześniej, wielki dron mały, ale bardzo potężny! Wziąłem wersję FrSky i natychmiast podłączyłem się do zdalnego sterowania TX16S w D8, aby użyć D16 trzeba zmienić konfigurację na Betaflecie. Jest już skonfigurowany i gotowy do lotu po połączeniu z akrem, stabilny, tryb powietrza, tryb żółw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Po dwóch miesiącach użytkowania mogę szczerze powiedzieć, że jest to bardzo dobry strzał. (Po dwóch miesiącach użytkowania mogę powiedzieć szczerze, że jest bardzo dobry) Pierwszy zestaw silników wystarcza mi dwa miesiące po prawie codziennym użytkowaniu. Potrzeba było wielu uderzeń i wypadków i nadal działa. Literaturę uczę się z nią latać. Pierwsze silniki zaczęły zapadać po dwóch miesiącach ciągłego użytkowania. Ten mały Trashcan, który zafundowałem mu jeden cios i szok, i to trwa i trwa. To był mój pierwszy dron FPV, którym nauczyłem się latać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo podoba się produkt, łatwy zestaw, znalazłem ładowarka trochę krucha, co najwyżej byłem bardzo zadowolony, nie zrobiłem jeszcze testu lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Bardzo długo, zagubiony w odprawie celnej. Wszystko jest ustawione, wszystko działa. Straciłem ją i w ciągu 24 godzin wysiadły baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo dobry dron, od do zabawy zarówno w domu, jak i poza domem, mój drugi, niestety, zniknął w krzakach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Świetny produkt. Musisz wiedzieć, jak zarządzać betalotem! Jest kilka małych poprawek do wykonania przed lotem, ale bardzo solidny jak mały samochód! Niestety, otrzymany z 2 na 4 wadliwych baterii, więc czas lotu jest ograniczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Nie ma sprawy. Wysłany dzień. Dotarł szybko, niecały miesiąc, pocztą Rosji, tor został namierzony. Dobry sprzedawca, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Idealnie, zajęło to ponad miesiąc, to chyba normalne, że święta są pomiędzy. Dron lata bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Envoie super rapide. Produits arrivé en moin de 15 jours. Je recommande vivement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    35 dni do Moskwy. Cztery Akumy na planie. Dwóch z nich zmarło prawie natychmiast. Pozostała dwójka nie żyje nawet minuty. To nie do końca prawda. Helikopter się spodobał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 941
    • Ft3 024
    • Ft35 205
    • Ft4 157
    • Ft10 211
    • Ft28 168
    • Ft48 151
    • Ft36 161
    • Ft28 250
    • Ft70 747
    • Ft36 318
    • Ft30 461
    • Ft33 737
    • Ft85 167
    • Ft40 682
    • Ft117 597
    • Ft68 788
    • Ft62 236