Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2021

    Fantastyczny samolot Spitfire RC. Zawiera stabilizator lotu i jest bardzo prosty w locie. Może wystartować i wylądować z ziemi. Lot trwa około 10 minut, w moim przypadku lot 9, a komórka ma około 3'82 V. To bardzo dobrze, ponieważ chronisz baterie i myślę, że 9 minut lotu wystarczy. Model jest bardzo dobrze wykończony i oczywiście można latać ze spokojem ducha, nie zawodzi, a loty są wykonane doskonale, nawet przy umiarkowanych wiatrach. Bardzo ładne, na pewno ci się spodoba

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Just received and unpacked. And I also received a gift like some other users, a VTX antenna, thanks Eachine. Really nice plane as all others Eachine warbirds. I already own T-28, F4U, P-51, BF109 (Desert color) and now the Spitfire. Strange but no issue for me, Spitifre is delivered with 1x 3-blades propeller and 2x 2-blades propellers. BF109 came with 2x 3-blades propellers. Please note that all planes could be fitted with 2 or 3 blades. 3 blades propellers seem faster but with a little bit more wake turbulence when it is windy, 2 blades propellers offer smoother flights. Eachine, just one little thing, could you please make a correction of your manual and change SPITFIER by SPITFIRE ? :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Co za wspaniały, mały ptaszek! Przybyli w ciągu zaledwie 7 dni. Farba i detale są znakomite. Uwielbiam dodatek 3 ostrza rekwizytów. Mam nadzieję, że ten będzie latał równie dobrze, jak pozostałe cztery. Wspaniała robota Każdy!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    14/03/2022

    Fantastyczne wprowadzenie do lotu RC! Na wschód latać i bardzo krzepki. Bardzo sprytna elektronika na pokładzie. Gorąco polecamy. Szybka dostawa od Banggood jak zwykle! Aby uzyskać pełną recenzję, skorzystaj z poniższego adresu linku! https://youtu.be/3SjjfbcRBCE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Pękające małe samoloty są pożyczone od moich kolegów Spitfire jak czekam na części przemienne z Bangdood zrobiłem to i sprawił, że wygląda to trochę bardziej realistycznie, ale ogólnie piękny model i wspaniały samolot pluje ogień miłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    excelente producto , muy bonito , vuela muy bien. llegó muy rápido , muy buen servicio .. recomiendo al vendedor ...excelente ..otro más para la colección .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    waited ages for this to arrive but it was worth it. The best flyer of all of the eachine warbirds so far. I have attempted to modify mine to more closely resemble a mark 1/Battle of Britain version

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Wow, fantastycznie. Wszystko okazało się w dobrej formie i to wcześnie! Zawartość zgodnie z oczekiwaniami, ale z dodatkowym podwójnym śmigłem i potrójnym rekwizytem też, niesamowite! Jeszcze go nie puściłem, ale jestem pewien, że będzie w porządku, jak wszystkie moje modele są. Chciałem tylko powiedzieć Banggood, że był dodatkowy przedmiot, którego nie zamówiłem!!! Wygląda jak polaryzowana antena odbiornika RHCP FPV do monitora FPV RC. Jeśli go chcesz, odbierz następnym razem, gdy mi go dostarczysz. Na zdjęciach widać, że obok mojego drukowanego 3D Spitfire jest o wiele więcej szczegółów i jest o wiele lżejszy. Jestem tak zadowolony z Everyine i Banggood, że kupię całą gamę Warbird, kiedy tylko będę mógł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Perfect little plane! Flight characteristics similar to the other minis, like Mustang, Trojan, Corsair. Only exception in this series is the BF109, that has massive problems with receiver board and gyro assistance, that leads to unexpected spiral dives and crashes! It seems, that eachine have programmed the receiver board of the BF109 differently, to add gyro assistance in expert mode, that leads to the faulty characteristics. For upcoming warbirds eachine should use the "old" and reliable receiver board, to avoid frustrated customers! Instead they should think of upgrading motor to brushless.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    What can I say I had been waiting for Eachine to do a Spitfire and it does not disappoint. Amazing little flyer and great for younger and adults wanting to get into the hobby. The Detail and scheme are brilliant. I have all the warbirds apart from the BF109 but so far this is my favourite but then The Spitfire has always been one of my favourite planes. Whichever one you get you will love them. Incredible for the money. What are you waiting for grab one or all of them. Keep up the great work Eachine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$125.34
    • US$91.23
    • US$364.97
    • US$144.36
    • US$102.88
    • US$78.99
    • US$63.99
    • US$459.99
    • US$115.99
    • US$227.52
    • US$110.39
    • US$69.99
    • US$269.00
    • US$89.99
    • US$168.90
    • US$109.00
    • US$127.00