Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    To jest taka zabawka. Niektóre szczegóły mogą być lepsze, biorąc pod uwagę wyższą cenę. Myślę na przykład o zburzeniu krzyża śruby koła i pozostałej oprawy brezentowej po lewej stronie kierowcy z powodu szybkiego montażu nieczystej plastikowej części. FMS napisał do mnie, że produkt może być używany razem z nim. To prawda, ale za tę cenę oczekiwałbym czegoś lepszego. Spróbuję z FMS Rochobby Justine, czy jak tam się nazywają, żeby pogadać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Przybyli szybko i w idealnym stanie. Bardzo szczegółowa jednostka, tak jak prawdziwy jeep. Skrzynia nośna / magazynowa jest bardzo imponująca. Wiele trybów oświetlenia, w tym światło zaciemniające. Bardzo sprawna dwubiegowa skrzynia biegów z momentem obrotowym na niskim biegu. Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Dzięki banggoods 🤠👍🤠👍🤠👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zamówienie przybyło szybko i w dobrym stanie ze względu na doskonałe opakowanie. Jest to dobry model skali z niesamowitymi funkcjami. Polecam to jako dobrą wartość. Proszę pamiętać, że liczba nie jest zawarta w pakiecie, który należy do mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    I am very impressed with the detail of this RC and love the packkege it comes in. This is truly a nice ad on to my collection. Thanks Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Topp jak opisano, opóźnienie aż do wysyłki nie było miłe, ale trzymać się z dala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Świetny model, praktyczne opakowanie transportowe! Bardzo ładny model!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Piękny model z większymi detalami niż poprzedni jeep w skali 1:6. Znam Jeepa do ostatniej śruby (miałem go przez dziewięć lat 1969-1978) i ten model R/C 1:12 jest zdecydowanie najlepszy w tej kategorii. Już nie mogę się doczekać przyczepy M-100. Producent i sprzedawca zasługują na moje wielkie podziękowania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Otrzymaliśmy Jeepa w dobrym porządku i na czas. Jest to niesamowity mały RC i ze względu na jego rozmiar jest tak dobrze szczegółowy. Opakowanie jest naprawdę dobrze zaprojektowane i skuteczne, idealne do podróżowania. Czekam na akcesoria, kiedy będą dostępne. Skala ta staje się bardzo popularna zwłaszcza dla tych, którzy mają ograniczony obszar do biegania. Mam też Jeepa Willysa w skali 1/6. Świetny produkt Rochobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Cześć, Nie pozwól, aby skala tego małego samochodu Cię, wszystkie dobre rzeczy przychodzą w małych pakietach i ten samochód ma dobrą budowę, szczegóły i wydajność. Jak orzeźwiające kupić samochód ciężarowy, który nie wymaga ulepszeń i ulepszeń. Łatwy w transporcie w dołączonej walizce wojskowej. Nadajnik ma wiele funkcji, światła reflektorów na wysokim i niskim poziomie, jesteś w stanie wyłączyć miganie przednie, bez migania z tyłu. Zasięg nadajnika jest dla mnie wystarczający. 2 biegowa skrzynia biegów uruchamiana od przycisku po prawej na nadajniku. Polecam zakup co najmniej 2 zapasowe baterie i ładowarkę balansową. Przy wzroście liczby 1,12 figur i akcesoriów jest dobry wybór figur kierowcy, może być konieczne, aby usunąć buty, ale nogi nie są widoczne, stworzyłem własną figurę z liczby 1,12 części. Płócienny baldachim jest dostępny jako opcjonalny dodatek. Karabin maszynowy z mocowaniem może za nim podążyć. Teraz czekam na części zamienne w szczególności opony. Polecam wam wszystkim ten świetny wóz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Ta ciężarówka jest najlepsza, jaką widziałem w tej skali. Cechy nadajnika są imponujące, jak jest szczegół.i wydajność samochodu ciężarowego. Przekładnia 2 jest bardzo dobra. Wielka skrzynia do przechowywania i transportu jest w cenie. Potrzebujesz tylko 4 baterii AAA, ładowarki lipidowej balansu i odpowiedniej figury kierowcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$29.99
    • US$9.79
    • US$88.99
    • US$136.99
    • US$92.99
    • US$17.59
    • US$58.99
    • US$117.99