Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2021

    Świetny RC Rock Crawler uwagi na szczegóły jest szalony, szybka dostawa też, to dosłownie wygląda jak prawdziwa seria 80, ale wersja mini RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Mój Land Cruiser przyjechał wczoraj i jest niesamowicie! Miałem więcej zabawy z tym małym RC niż z innymi trzema. Nie mogę się doczekać, żeby dodać światła w barze na dachu. To mój trzeci samochód RC z Banggood i moja żona zabrała moją kartę kredytową.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jest dobry, ale najwyraźniej potrzebujesz 4,2wolt lub więcej baterii AAA, więc mój pilot może być zepsuty 😡 ponieważ użyłem niższego napięcia Chociaż to stało się bardzo szybko i akumulatory samochodowe długo pilot na zdjęciu jest inny niż ten, który mam, ale pilot jest nadal dobry 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Pacco arrivato conforme alla descrizione è una figata!!! Adesso posso andare in giro a cazzo duro e dire di Farsi na sega al axial scx24 e rc4wd 1 18 che ce li ho ma sono costosi con dettagli mai equirabili a questo!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Mt dobry samochód tam w skali 1/18 wart każdego centa. Działa bardzo nisko, przynosi już różnice żelaza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Bardzo ładny koniec. Osiąganie sukcesu w przeprawach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Jest to produkt bardzo dobrej jakości. Bardzo dobrze zapakowany, dostarczono go wcześniej niż oczekiwano. Wszystko jest w porządku, wszystko działa dobrze. Polecam tę zdalnie sterowaną ciężarówkę wszystkim fanom realizmu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Boże błogosław

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Super szybka dostawa, nienaganny produkt. Z chęcią bym jeszcze został :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Idealnie, super szybka dostawa i wszystko działa w porządku, metalowe „różnicy" biegi, jedyna rzecz, która jest bez smaru. Dobre szczegóły, światła są niesamowite, mam nadzieję, że wkrótce będziemy mieli więcej części do poprawy, części zamienne... Czas to zrobić i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i potrwa długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$17.59
    • US$137.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$88.99
    • US$58.99
    • US$11.99
    • US$89.99