Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Super zabawa samochód RC. Jest to produkt wysokiej jakości firmy Everyine. Jest wiele uwagi do szczegółów, w tym kaptur, światła, lustra itp. Nie jest to najszybszy samochód, ale z pewnością może się wspiąć - dzięki zawieszonym kołom. Bateria trwa około 20-30 minut na jednym naładowaniu i trwa ponad 1 godzinę, więc rozważ zakup baterii zastępczej na dłuższe podróże. Nie testowałem tego w mokrym środowisku, ale jestem pewien, że wytrzyma trochę wody.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Absolutnie niesamowita mała ciężarówka. Dokładnie to samo nadwozie, wewnętrzne koła amd co Katana i EazyRC Patriot, ale z dwoma logo Toyoty. W opakowaniu jest napisane, że każda z nich i FMS, radio i styropianowe pudełko mówią Rochoby. Elektronika jak w Katanie, osie, skrzynie biegów i wstrząsy jak w Patriot. Włączanie świateł zewnętrznych (w przeciwieństwie do Katany). LiPo 380 mAh 2s (jako Patriota). Metalowe ramy (ale różne od Katany, typu Patriot). Uniwersalne sterowanie. Włącz/wyłącz światło przez ch-3. Obejrzyj mój film recenzji w sekcji wideo (wkrótce).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Łapcie całkowitą umowę!! Jestem tak zadowolony z zakupu, nie tylko dostałem go taniej niż w Wielkiej Brytanii (dostarczono), ale czas zamówienia i śledzenia był na miejscu! Jasne instrukcje, co się dzieje z dostawą, ale powiadomienia, kiedy twój przedmiot jest w kraju. Ma również GPO namierzanie, więc można zobaczyć kiedy i gdzie jest w Wielkiej Brytanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Niesamowity szczegół przyszedł szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Wygląda lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zdecydowanie jeden z najlepiej wyglądających łazików na rynku. Nie mogę się doczekać, żeby to coś szybko poszło w jego ślady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bardzo polecany dobry personel ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Po raz pierwszy zamówiłem coś z Banggood. Ten FMS Toyota krążownik lądowy 80 spełnia oczekiwania. Działa dobrze, wychodzi nowe z pudełka i dostawa w ciągu 4 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Bardzo dobra ciężarówka, ale dałem 4 gwiazdki, ponieważ akumulator, który był w samochodzie był wyczerpany, ponieważ był w pozycji, więc bateria była całkowicie wyczerpana i uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    To była bardzo ładna ciężarówka i świetne doświadczenie fwd dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$137.99
    • US$17.59
    • US$88.99
    • US$92.99
    • US$9.79
    • US$58.99
    • US$62.99
    • US$200.99