Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Brzytwa jest świetnym samolotem i doskonałym lotnikiem. To sprytna konstrukcja, części są solidne, montaż jest łatwy, a samolot łatwo się rozpada, by zmieścić się w kompaktowym pudełku. To świetny samolot do plecaka lub do spakowania walizki. Ale... rekwizyt i wirnik są śmieciami, trudno je zbalansować i wprowadzić wiele wibracji. Wyrzuć je i kup wysokiej jakości aluminiowy wirnik 40mm i ostrza do wału 3,17mm. To duży samolot dla zalecanego 2S 18650 litowego opakowania jonowego. Pobierz wysokodrenowane komórki litowo-jonowe dla co najmniej 20 amperów ciągłych. Komórki 10-amperowe nie nadążają, samolot nie ma mocy, a czas lotu jest krótki. Jeśli chcemy długi czas lotu, należy rozważyć budowę 3S 18650 (dwie komórki do przodu, jedna do tyłu) lub 2S 21700 z komórkami Samsung 40T 4000mah, kończącymi się pod skrzydłami. Z 2S Samsung 40T, mam 30-40 minut lotu. Szkoda, że przedział akumulatorowy nie jest wystarczająco duży na 2200 mah lipo, czego ten samolot naprawdę potrzebuje. Pokrowiec na baterię FPV pomieści prosty aparat, taki jak Runcam Racer3, ale nie ma wystarczających prześwitów między włazem a akumulatorem, aby łatwo zmieścić kamerę/DVR, jak Runcam Split 3 Micro. Zbudowałem słup z kamery, by zamontować Split 3 Micro na włazie nad kontrolerem lotu, z płytą DVR zamontowaną na dnie pokrywy włazu. Jak na krótkie loty LOS, ten samolot jest świetny prosto z pudełka. Z kilkoma prostymi modami, to świetny samolot do dłuższych lotów FPV. Tak czy inaczej, podmień rekwizyt akcji. To śmieci.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Zamówiłem wersję Razor FPV 22 września 2020 i dostawa do Niemiec trwała trochę dłużej niż się spodziewaliśmy. Ale dzisiaj mam ładną paczkę bez uszkodzeń. Brzytwa wygląda całkiem nieźle, jest bardzo podobna do ZOHD Drift i trochę większa. Jest bardzo łatwy do złożenia w mniej niż 15 minut. Następnie trzeba zainstalować odbiornik i baterię i nieco skonfigurować FC, ponieważ jest to najwyraźniej obniżony ZOHD KoPilot. Jestem już zaznajomiony z Drift i będę dziewiczy moją Żyletkę jak tylko czy jest w porządku ponownie i nie spodziewam się żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Proszę uważać, jeśli celujesz w to. Myślałem, że rozmiar i cena są rozsądne, ale zamówiłem KIT, ale złącze serwo jest małe, a płyta konwertowa jest przymocowana do podstawy skrzydła, zwracam je do normalnego rozmiaru i wysyłam do odbiornika. Servo można łatwo zamontować za pomocą 9g, wykonując małe nacięcie w części montażowej ostrza. Problemem jest złącze. Ponadto, długość przewodu jest subtelnie krótka. Silnik 2208 to 2600KVA, a akumulator 2S 1100-1500mA jest zalecany. Planujemy zrobić coś z 2212 1400KVA 3S 1000mA, ale planujemy zainstalować 2212 2206, który ma inny rzut do otworu montażowego silnika, Ale wydaje się być to dość trudne, ponieważ jest to w połowie wykończona maszyna. Myślę też o dodaniu drabiny, ale coś zrobię, bo wydaje mi się, że mogę mieć wystarczająco miejsca, by założyć serwo. Myślałem, że to poskładam i polecę na następne wakacje, ale to niemożliwe.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • FPVVIP4
    DE
    02/07/2021

    Model przybył dobrze, a także wygląda dobrze jestem tylko w budowie i odbudowy razem. Brakuje orzecha tam, gdzie kadłub łączy się z rurą wydechową. Kto nie lubi śrub, nie powinien brać modelu zestawu wariantów. Gdzie trzeba uzyskać silnikowy odbiornik kontroli prędkości i zainstalować go. Więc więcej niestety nie mogę nic na ten temat powiedzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    To jest zestaw Razor, świetna zabawa w latanie. Mam dwie i trzeba było zresetować na każdy lot, okazało się, że oba miały szczelinę między kadłubem i bum, łatwe do naprawienia przy pomocy kleju i oba latają płynnie i prawie bez wysiłku, jest bardzo polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wspaniały mały szybowiec, bardzo dobrze wykonany i łatwy w lataniu. FC jest w nim bardzo dobry, ponieważ jego promień jest około 70 metrów i pół od Kopilota ZOHD, a jednak krąży na wysokości około trzy razy większej (około 250 stóp), więc jest o wiele bezpieczniejsza w trybie RTL. Jeśli przypadkowo w nos w twardym rozbiciu, głowa na nylonowym nakrętce M3 trzymające każde skrzydło po prostu się oderwie i można spodziewać się bardzo małych uszkodzeń, chyba że pędzisz za szybko do katastrofy. Nie należy spodziewać się, że zestaw CG jest prawidłowo z zalecaną baterią 2S 18650 3500, ale jest w porządku, gdy akumulator jest dociskany do ogona, jeśli używasz jaśniejszej pary komórek 18560s w opakowaniu. Jego lot jest bardzo łatwy w trybie stabilizacji. Rez VC-400 Cam jest w porządku do latania nim (chociaż nie jest tak świetny z rekwizytem) i wyświetla pozostałe napięcie baterii, i czas, od kiedy jest zasilany ON

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobrze spakowany, bez uszkodzeń. Łatwo poszło razem, bez kleju tylko kilka śrubek. Bardzo zadowolony z jakości części i sposobu ich łączenia. Mam wersję FPV i jest zamontowany z kontrolerem lotu, GPS i serwerem. Kamera jest przekodowana ZOHD VC400-CP, kontroler lotu jest bardzo podstawowy nie można zmienić zysków, ale ma monitoring napięcia i wróci do domu, gdy napięcie spadnie do pewnego poziomu. Do wyboru 3 kolorowe arkusze naklejek Oprócz pozycji motorowej to w zasadzie większy Drift ZOHD? Tylko czekam na poprawę pogody na lot testowy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Ładny produkt i design, łatwy w budowie, ale jeszcze nie test, mam nadzieję, że lata dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Żyroskop i czujnik GPS zostały usunięte i zastąpione tradycyjnym systemem odbiorczym. Śmigiel również był bezużyteczny i musiał zostać wymieniony. Przy nakładaniu wystroju musiałem użyć mojego kunsztu. Trudno jest odłączyć od warstwy podkładowej. Pomimo wszystko, stał się pięknym modelem o doskonałych cechach lotu. https://youtu.be/-aUfME6aFsI – stosowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Uwielbiam produkty Każdy z nich. To nie jest wyjątek, dobrze razem poszło i lata jak marzenie. Podmieniłem rekwizyt na 8-calowy składany, bez problemów. Świetna cena za pieniądze... Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 933
    • Ft23 889
    • Ft21 022
    • Ft40 135
    • Ft26 179
    • Ft14 332
    • Ft5 419
    • Ft27 335
    • Ft19 110
    • Ft36 950