Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2306)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(2306)
    • 5 Star(2142)
    • 4 Star(121)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2020

    Odbiornik różnorodności ROTG02 jest wyposażony w dwa kable USB z różnymi złączami: 1. MicroUSB; 2. USB-C. Również wielka aluminiowa obudowa z przezroczystym oknem jest w cenie. Odbiornik ma analogowe złącze „Audio/Video/5v/GND" po prawej stronie złącza USB, dzięki czemu można go podłączyć do analogowego wyświetlacza/TV. Niestety, nie ma kabla dla tego złącza, powinieneś zrobić go sam (co jest naprawdę rozczarowujące). Niestety, wyjście to nie jest Różnorodność, tylko jeden moduł odbiornika jest podłączony do tego złącza. Wyjście jest prosto z modułu odbiornika, więc brak wiadomości z częstotliwością, ustawieniami itp., czysty film. Można podłączyć odbiornik do komputera standardowym kablem microUSB. Po podłączeniu do komputera można go zobaczyć w systemie jako kamerka internetowa USB (UVC), więc można ją łatwo używać z wieloma oprogramowaniem, na przykład Skype. Po podłączeniu do Androida urządzenie Android powinno mieć wsparcie UVC (kampa internetowa USB). Moje testy z Androidem 4 nie dały szczęścia. Ogólnie, dobry produkt w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Tôi ở Sài Gòn, hàng chất lượng cao, dò sóng nhanh, anten bắt hình rất tốt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    El producto es perfecto sencillo intuitivo y de un funcionamiento perfecto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Świetnie, wszystko działa. Połączenie z telewizorem działa tylko razem z Androidem. (tablet lub smartfon uruchamia ROTG02 i dopiero po pojawieniu się sygnału na wideo kontaktowym). Utajnienie obrazu poprzez wyjście analogowe Wideo... Znacznie mniej (nie mierzone, na „oko" i tak zauważalne)!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    Зачетный девайс! Работает, как заявлено. Очень простой в использовании. Может записывать видео на телефон, а при подключении к компьютеру может использоваться для организации тинивупных гонок с засечкой по QR-коду с помощью программы TinyViewPlus. Ну и друзей можно покатать на квадрике, если вставить телефон в VR-шлем. Увы, самому летать с таким девайсом будет сложно, только если на самолете. Задержка вывода картинки ощутимая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2019

    Nagyon jó termék.Egy VTX-el használom és nagyon jól működik.Telefonon(Androidos készüléknél) a GO FPV aplikációval,számítógéppel(Windows-os oprendszerűvel) a Kamera aplikációval működik.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2018

    On PC you need mini USB to USB cable, program on PC: AMCAP Direct Video Capture, or VLC Media Player. On TX05 camera / transmitter connector: green an yellow wires must be CONNECTED TOGETHER, red wire to PLUS battery, black wire to MINUS battery. :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jakość / Bardzo akceptowalna cena. Lekka i łatwa w połączeniu z kamerą. Zasięg na zewnątrz wystarczy, by dobrze się bawić. Opóźnienie jest niskie dla odbiornika zewnętrznego. Zalecane, aby uruchomić FPV i móc dzielić się doświadczeniami z towarzyszem podczas noszenia okularów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Miałem ROTG01 jakiś czas temu, różnorodność działa świetnie na ROTG02, używałem pagoli i łatać antenę z nim, podjąłem ryzyko, ponieważ moje telefony nie były wymienione, Jeden z moich telefonów z testem UVC powiedział, że go nie ma i nie jest kompatybilny, ale działał na obu moich telefonach, Samsung Galaxy Note 8 i HUAWEI P20 pro działa. Wybrałem korzystać z aplikacji przeglądarki fpv, jak uznałem to za najlepsze. Zbudowałem tani zestaw słuchawkowy z zestawem gogli vr, włożyłem telefon, podłączyłem się i wyłączam, najtańsze funkcjonalne gogle FPV, w HD, więc nie narzekam, moim jedynym chwytem jest możliwość wybrania kanałów, Będzie automatycznie skanował i odbierał sygnał szybko, ale kiedy się ścigam, musisz znaleźć częstotliwość, której potrzebujesz, musiałem wydrukować z mapy, żeby porównać odniesienia, jako przykład. Jeśli kazano mi używać paska 2, muszę znaleźć częstotliwość dla paska 2, ponieważ nie mogę jej wybrać. Ale dla pieniędzy, to świetny przedmiot do posiadania w swoim arsenale, Używam telefonu teraz jako ekran widokowy i DVD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    i use galaxy s7 it directly work well with this. good!! i will upload the review soon. https://www.youtube.com/user/kpjman2

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$24.24
    • US$16.99
    • US$75.85
    • US$29.69
    • US$3.58
    • US$27.99
    • US$99.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$11.54
    • US$351.99
    • US$35.99
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$79.99
    • US$120.99
    • US$14.94