Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2205)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(2205)
    • 5 Star(2049)
    • 4 Star(116)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Produkt dostarczony dzień przed datą dostawy. Opakowanie zostało lekko uszkodzone i przebite, ale na szczęście produkt w środku był chroniony przez doskonałe aluminiowe pudełko, które chroniło go przed ciosami transportowymi. Produkt i jego komponenty są nowe i zgodnie z opisem, w tej chwili nie mogę go przetestować, ponieważ wciąż brakuje mi kilku zamówień. Wkrótce uaktualnię recenzję 👍🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jakość / Bardzo akceptowalna cena. Lekka i łatwa w połączeniu z kamerą. Zasięg na zewnątrz wystarczy, by dobrze się bawić. Opóźnienie jest niskie dla odbiornika zewnętrznego. Zalecane, aby uruchomić FPV i móc dzielić się doświadczeniami z towarzyszem podczas noszenia okularów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Porządek przybył z hukiem na pudełku, ale jego zawartość jest nienaruszona, to jest z dwoma typami kabla USB, wszystko doskonałe i prawda, że przybyło bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Świetny mały odbiornik, który trzyma w torbie dla widzów. Świetnie nadaje się także do strojenia ławek, więc nie musisz wyciągać gogli. Działa nieszablonowo. Pudełko jest wygodne do transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Używam go od miesiąca do transmisji na żywo, doskonały zarówno na telefon, jak i na PC czy Mac. Zalecane, następny test, zmień anteny 🤟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Nie działa z GalaxyS9, ale nadal dobrze mieć w torbie widzów lub szybko sprawdzić ustawienia bez użycia gogli. Nie polecam go do korzystania ze smartfona jako gogle karciane dla pilota, tylko widz, bo auf utajnienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Odbiornik różnorodności ROTG02 jest wyposażony w dwa kable USB z różnymi złączami: 1. MicroUSB; 2. USB-C. Również wielka aluminiowa obudowa z przezroczystym oknem jest w cenie. Odbiornik ma analogowe złącze „Audio/Video/5v/GND" po prawej stronie złącza USB, dzięki czemu można go podłączyć do analogowego wyświetlacza/TV. Niestety, nie ma kabla dla tego złącza, powinieneś zrobić go sam. Niestety, to wyjście nie jest Różnorodność, tylko jeden odbiornik, dlatego sprzedają to tanią ceną..Jednak jest to dobry prawdziwy odbiornik różnorodności. Połączyłem się za pierwszym razem i bez problemów na moim Androidzie VIVO V11.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Działa super dobrze z aplikacją, sterty kanałów oznaczają, że mogę pokazać przyjacielowi FPV na telefonie, latając z moimi starymi goglami rekina. Możliwość zapisania DVR do mojego telefonu jest super i szczerze jedną z najtańszych opcji DVR. Sygnał jest przyzwoity, ale nie chciałbym odlecieć. Wideo jest o wiele mniej stabilne niż moje gogle V4 nie są super latalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    yeah works great and has pretty good reception. was super easy to connect to phone just download OTG view in app store

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    The app is old but worked well on my Samsung S9. self scanning and picked up vtx channel very quickly. Great for checking vtx without having to power up goggles. One to have in the toolbox. Mine came in a neat metal box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 016
    • Ft5 780
    • Ft9 100
    • Ft7 699
    • Ft8 450
    • Ft6 245
    • Ft5 949
    • Ft27 369
    • Ft6 999
    • Ft17 152
    • Ft12 728
    • Ft7 206
    • Ft10 290
    • Ft2 569
    • Ft11 901
    • Ft5 389
    • Ft47 739
    • Ft6 681