Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(938)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(938)
    • 5 Star(882)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2022

    Przybył szybko i wygląda na to, że jest w dobrym stanie! zdecydowanie polecam za cenę i nie mogę się doczekać, aby wypróbować!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    arrives verry fast now waiting to My NEW PROYECT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    snel geleverd en kleiner dan verwacht wat een pluspunt is ,nu alleen nog testen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo dobrze, podobało mi się

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Działa idealnie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Działa naprawdę dobrze! Po prostu ściągnij go FPV i podłącz odbiornik do telefonu. To takie proste. Możesz nawet używać telefonu w połączeniu z VR Box, jak karton Google, a więc masz tanie gogle FPV. Ale nie pamiętać, że jest znacznie więcej latencji w porównaniu do normalnych gogli FPV (w kolejności 0,3-0, 5 s). Recepcja jest bardzo dobra. W cenie mogę go gorąco polecić jako tani monitor FPV, aby inni mogli oglądać latanie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    O produto chegou conforme o pedido, muito bem embalado e bem antes do prazo estipulado para o recebimento, excelente qualidade e preço melhor ainda. Produto veio com cabo OTG micro-USB para Micro-USB e também Micro-USB para USB-C, permitindo utilização com a grande maioria dos Smartphones Android do mercado. Fiquei impressionado com a qualidade de recepção de imagens, transmitidas pelo https://www.banggood.com/pt/Eachine-TS5828L-Micro-5_8G-600mW-40CH-Mini-FPV-Transmitter-VTX-with-Digital-Display-For-RC-Drone-p-1058136.html. Porém o que mais me surpreendeu, foi que teve funcionamento impecável tanto com o Moto Z2 (meu celular de uso diário) quanto com um antigo Samsung Galaxy S4, que uso apenas para FPV com drones... Produto vale cada centavo, recomendo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2019

    This thing works well on my Samsung note 9. I can even make the video split screen for my VR headset. Pretty cool device. I recommend it for beginner Fpv. The app I use to get it to work on android is "go fpv" by vertile in the app store. Comes with one micro USB to micro USB cable, one micro USB to USB C cable, one 5.8ghz antenna, the module and a tin metal box (slightly larger than an altoids mint tin box).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Rób, co jest napisane na puszce. Wystarczy upewnić się, że telefon z androidem obsługuje UVC/OTG Możesz sprawdzić tutaj: http://www.samsungsfour.com/tutorials/complete-list-of-samsung-galaxy-smartphones-with-otg-support-usb-on-the-go.html Nie obsługuje iphone'ów i nie ma aplikacji, aby to działało. Nawet nie próbuj Nie latałbym z Ti, ale to świetnie w terenie, żeby przyjaciel mógł oglądać widok pierwszej osoby w telefonie, kiedy ty latasz. Mój przybył bez instrukcji, ale to nie jest duży, tylko wygooglować to :) Można go również używać na swoich oknach PC ja użyłem OBS i pokazał się jako kamerka internetowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Odbiornik działa świetnie, uważam, że dla mojego gustu i Mi A2 Lite lepszy APK w użyciu jest Go FPV. Jedynym „problemem", jeśli mogę to tak nazwać, jest to, że nie mogłem uzyskać obrazu, kiedy próbowałem „dopasować" go do mojego FiMi X8 SE 2020. Może to niemożliwe dla tego typu drona. Na skanie, ale wykrywa częstotliwość z pilota. Mimo to za tę cenę taki gadżet może być przydatny w każdej chwili. Jeśli ktoś ma pomysł na połączenie go z FiMi chętnie go wysłucham!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$21.64
    • US$12.50
    • US$10.85
    • US$79.99
    • US$24.24
    • US$15.77
    • US$28.90
    • US$284.99
    • US$14.50
    • US$15.19
    • US$18.69
    • US$27.50
    • US$395.90
    • US$26.55
    • US$5.85
    • US$96.99
    • US$18.15