Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(951)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(951)
    • 5 Star(891)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2020

    Rób, co jest napisane na puszce. Wystarczy upewnić się, że telefon z androidem obsługuje UVC/OTG Możesz sprawdzić tutaj: http://www.samsungsfour.com/tutorials/complete-list-of-samsung-galaxy-smartphones-with-otg-support-usb-on-the-go.html Nie obsługuje iphone'ów i nie ma aplikacji, aby to działało. Nawet nie próbuj Nie latałbym z Ti, ale to świetnie w terenie, żeby przyjaciel mógł oglądać widok pierwszej osoby w telefonie, kiedy ty latasz. Mój przybył bez instrukcji, ale to nie jest duży, tylko wygooglować to :) Można go również używać na swoich oknach PC ja użyłem OBS i pokazał się jako kamerka internetowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2019

    This thing works well on my Samsung note 9. I can even make the video split screen for my VR headset. Pretty cool device. I recommend it for beginner Fpv. The app I use to get it to work on android is "go fpv" by vertile in the app store. Comes with one micro USB to micro USB cable, one micro USB to USB C cable, one 5.8ghz antenna, the module and a tin metal box (slightly larger than an altoids mint tin box).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Otrzymany zgodnie z planem, dotarł wewnątrz pięknego metalowego pudełka, dobrze zapakowany.Cena jest wyjątkowa, dobrze wykonana i 100% działa. Nawet w przypadku korzystania z telefonu, opóźnienie pozostaje minimalne (około 100 ms) podłączenie go kablem do ekranu dodatkowo skraca czas oglądania. Zalecam, jeśli budżet jest bardzo mały, ale chcesz mieć odbiorcę z całym szacunkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Przybył we właściwym czasie. Niezawodny sprzedawca. Produkt do wypróbowania jego funkcjonalności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    easy to use on windows device with only using the default camera app, the android app doesnt show the osd, giving me difficulty to configure the fpv camera. havent tried the audio, have no camera that support audio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    arrives verry fast now waiting to My NEW PROYECT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    snel geleverd en kleiner dan verwacht wat een pluspunt is ,nu alleen nog testen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2019

    Está versão nova está bem mais sensível, estável, e esquentando menos. Muito bom, recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2018

    Here is my full review with test videos: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?3139411-Review-of-Eachine-ROTG01-Pro-UVC-OTG-5-8G-150CH-Full-Channel-FPV-Receiver

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Przybył szybko i wygląda na to, że jest w dobrym stanie! zdecydowanie polecam za cenę i nie mogę się doczekać, aby wypróbować!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$89.99
    • US$27.99
    • US$24.24
    • US$115.59
    • US$9.99
    • US$49.99
    • US$32.99
    • US$31.50
    • US$12.50
    • US$9.99
    • US$12.69
    • US$24.04
    • US$7.60
    • US$7.58
    • US$165.00
    • US$559.99
    • US$13.99