Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(867)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(867)
    • 5 Star(822)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2020

    Działa naprawdę dobrze! Po prostu ściągnij go FPV i podłącz odbiornik do telefonu. To takie proste. Możesz nawet używać telefonu w połączeniu z VR Box, jak karton Google, a więc masz tanie gogle FPV. Ale nie pamiętać, że jest znacznie więcej latencji w porównaniu do normalnych gogli FPV (w kolejności 0,3-0, 5 s). Recepcja jest bardzo dobra. W cenie mogę go gorąco polecić jako tani monitor FPV, aby inni mogli oglądać latanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Odbiornik działa świetnie, uważam, że dla mojego gustu i Mi A2 Lite lepszy APK w użyciu jest Go FPV. Jedynym „problemem", jeśli mogę to tak nazwać, jest to, że nie mogłem uzyskać obrazu, kiedy próbowałem „dopasować" go do mojego FiMi X8 SE 2020. Może to niemożliwe dla tego typu drona. Na skanie, ale wykrywa częstotliwość z pilota. Mimo to za tę cenę taki gadżet może być przydatny w każdej chwili. Jeśli ktoś ma pomysł na połączenie go z FiMi chętnie go wysłucham!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Świetne urządzenie do dzielenia się doświadczeniami fpv z rodziną i przyjaciółmi. Zdobądź tanie słuchawki VR do telefonu i jesteś dobry do go.Bardzo łatwy w użyciu.Za cenę niesamowite technologie. Posiada 2 kable USB dla mini typu A i typu C. Z lokalnego magazynu za 4 dni, co możesz powiedzieć?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Nie działa na p8 lite 2017 8.0 046 spróbuje później na android 11, Lineage OS, ten sam telefon. Działa dobrze na tablet samsung tab. a 10.1 Recepcja jest przyzwoita za cenę, miły bonusik do noszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Pomimo pojedynczej anteny odbiór jest optymalny. Uwaga ⚠ ️ telefony Samsunga nie działają. Musiałem się wycofać na starego Asusa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Otrzymany zgodnie z planem, dotarł wewnątrz pięknego metalowego pudełka, dobrze zapakowany.Cena jest wyjątkowa, dobrze wykonana i 100% działa. Nawet w przypadku korzystania z telefonu, opóźnienie pozostaje minimalne (około 100 ms) podłączenie go kablem do ekranu dodatkowo skraca czas oglądania. Zalecam, jeśli budżet jest bardzo mały, ale chcesz mieć odbiorcę z całym szacunkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Very good DVR option for this price point, the app is kinda buggy and I can't record cause it crashes but when I record with the phone works fine. Good option to use for other ppl around you see why you are seeing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Działa dobrze na moim Samsung A50, ale android poprosił mnie o kierowcę. Kierowca u można dostać się w Google Store. Srebrna walizka została uszkodzona. Zobacz na zdjęciach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Duża wartość i bardzo przydatny odbiornik wideo dla systemów zdolnych do UVC. Używam go jako odbiornika wideo do mojego nadajnika. Należy pamiętać, że opóźnienie zależy całkowicie od systemu i oprogramowania, do którego go podłączysz - nie oceniaj go na podstawie latencji dodanej przez telefon. Na telefonach może być jakieś opóźnienie. Na komputerach, w tym raspberry Pi (gstreamer), z drugiej strony, latencja jest niezauważalna i praktycznie zerowa. Rozdzielczość jest nieco niższa, niż bym chciał, ale dla systemu analogowego jest nadal przejrzysta i doskonale latalna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Działa lepiej niż się spodziewaliśmy. Prosto z pudełka działa z moim Samsungiem A51 i używam aplikacji OTG V iew. Jest w metalowej puszce bez pianki w środku, ale nie został uszkodzony w trakcie transportu. Bardzo dobry produkt w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 068
    • Ft15 802
    • Ft3 360
    • Ft2 351
    • Ft14 977
    • Ft3 314
    • Ft14 457
    • Ft5 714
    • Ft13 448
    • Ft35 459
    • Ft36 682
    • Ft16 474
    • Ft4 032
    • Ft113 108
    • Ft2 351
    • Ft5 377
    • Ft118 920
    • Ft3 665