Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(875)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(875)
    • 5 Star(829)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Odbiornik działa świetnie, uważam, że dla mojego gustu i Mi A2 Lite lepszy APK w użyciu jest Go FPV. Jedynym „problemem", jeśli mogę to tak nazwać, jest to, że nie mogłem uzyskać obrazu, kiedy próbowałem „dopasować" go do mojego FiMi X8 SE 2020. Może to niemożliwe dla tego typu drona. Na skanie, ale wykrywa częstotliwość z pilota. Mimo to za tę cenę taki gadżet może być przydatny w każdej chwili. Jeśli ktoś ma pomysł na połączenie go z FiMi chętnie go wysłucham!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Nie działa na p8 lite 2017 8.0 046 spróbuje później na android 11, Lineage OS, ten sam telefon. Działa dobrze na tablet samsung tab. a 10.1 Recepcja jest przyzwoita za cenę, miły bonusik do noszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Pomimo pojedynczej anteny odbiór jest optymalny. Uwaga ⚠ ️ telefony Samsunga nie działają. Musiałem się wycofać na starego Asusa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Otrzymany zgodnie z planem, dotarł wewnątrz pięknego metalowego pudełka, dobrze zapakowany.Cena jest wyjątkowa, dobrze wykonana i 100% działa. Nawet w przypadku korzystania z telefonu, opóźnienie pozostaje minimalne (około 100 ms) podłączenie go kablem do ekranu dodatkowo skraca czas oglądania. Zalecam, jeśli budżet jest bardzo mały, ale chcesz mieć odbiorcę z całym szacunkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Very good DVR option for this price point, the app is kinda buggy and I can't record cause it crashes but when I record with the phone works fine. Good option to use for other ppl around you see why you are seeing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Duża wartość i bardzo przydatny odbiornik wideo dla systemów zdolnych do UVC. Używam go jako odbiornika wideo do mojego nadajnika. Należy pamiętać, że opóźnienie zależy całkowicie od systemu i oprogramowania, do którego go podłączysz - nie oceniaj go na podstawie latencji dodanej przez telefon. Na telefonach może być jakieś opóźnienie. Na komputerach, w tym raspberry Pi (gstreamer), z drugiej strony, latencja jest niezauważalna i praktycznie zerowa. Rozdzielczość jest nieco niższa, niż bym chciał, ale dla systemu analogowego jest nadal przejrzysta i doskonale latalna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Działa lepiej niż się spodziewaliśmy. Prosto z pudełka działa z moim Samsungiem A51 i używam aplikacji OTG V iew. Jest w metalowej puszce bez pianki w środku, ale nie został uszkodzony w trakcie transportu. Bardzo dobry produkt w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetnie odbiera sygnał wideo bezpośrednio na telefonie komórkowym (Android) i z możliwością zapisu go na pamięci telefonu komórkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dostałem rozkaz. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 605
    • Ft6 277
    • Ft2 582
    • Ft12 794
    • Ft4 796
    • Ft5 980
    • Ft30 682
    • Ft5 810
    • Ft7 739
    • Ft27 511
    • Ft7 243
    • Ft3 692
    • Ft4 431
    • Ft8 126
    • Ft10 344
    • Ft2 876
    • Ft47 987
    • Ft6 396