Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(380)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(380)
    • 5 Star(350)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Gyorsan megjött a csomag, egy szürke zacskóban. A doboz nem volt lefóliázva, sőt az alja konkrétan koszos volt, talán valamennyire még látszik is a mellékelt fotókon. A kijelzőn lévő fólia sérült, remélem a kijelző nem. Az első próba alapján jól működik a cucc, bár a DVR-t még nem próbáltam. Egy bontatlan terméknek jobban örültem volna, remélem majd a hibátlanul működő termék ellensúlyozza a kezdeti negatív benyomásokat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetny, mały FPV DVR. Naprawdę dobry zasięg, na wschód do użycia i bardzo satysfakcjonujący. Ładuj, włóż kartę (32gb dla mnie), włącz i nagraj płytę. Tak mały, ale wyświetlacz jest bardzo wyraźny. Używam go do dronów, samochodów, samolotów i łodzi. Zdecydowanie rozważam kolejny 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dla mnie pasuje idealnie. Bransoletka ma długość 260 mm. Możliwość połączenia źródła wideo bezpośrednio przez USB jest również bardzo miła. Znak nie jest wliczony ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DotVIP4
    PL
    22/06/2021

    Working perfectly, this is second one, firstone was DOA but when i reported this in 3 days banggood send me newone which arrive time was something about week

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    удобно для настройки квадрокоптера, посмотреть телеметрию OSD И даже как видео няня))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wygląda dość łatwo, przy użyteczności mogę coś powiedzieć, jeśli mój FPV-Car przyjedzie, albo kiedy dostanę nowego Drona, prawdziwego FPV, a nie WiFi-Fuff, które trzymam od teraz, ale to nadal jest zabawne, Odczytam cię wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Po prostu przyjedź i spróbuję, daję mu pięć gwiazdek, bo przybył bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Super doskonały Dziękuję!! Zawsze szczęśliwy! Super zapakowane i dostarczone w ciągu 3 dni po prostu super!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Super mały monitor o zaskakująco dobrej rozdzielczości taśmy 👍 mogą być usunięte i zamontowane bez problemu. Świetnie kontrolować coś w OSD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    visore arrivato in meno di una settimana, funziona tutto. va bene come secondo monitor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 818
    • Ft5 798
    • Ft11 632
    • Ft8 851
    • Ft9 986
    • Ft6 103
    • Ft39 686
    • Ft9 156
    • Ft31 303
    • Ft39 491
    • Ft36 633
    • Ft4 543
    • Ft60 755
    • Ft4 271
    • Ft10 591
    • Ft4 882
    • Ft188 983
    • Ft21 063