Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(960)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(960)
    • 5 Star(864)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    1 Artykuł i dobre wykonanie. Proces ładowania sprawdzony, bardzo dobry. Multi-sładowarka superpraktyczna. Szybka dostawa Wszystko jest w porządku Dzięki sprzedawcy i do banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Baterie są w idealnym stanie, plus dwa pudełka, żeby nie zostały uszkodzone. Próbowałem, ładowarka działa dobrze. Mam nadzieję, że pożyją długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jj604
    AU
    02/11/2021

    Konkluzje: 1) Etykietowanie przy 600mAh jest dopuszczalne. Komórki te dostarczają 600mAh do odcięcia 3V przy bardzo małym obciążeniu 100mA. /Czerwona linia. To najhojniejszy test, jaki możesz zrobić, ale oni po prostu skrobią. 2) W praktyce są to naprawdę komórki 500mAh. Przy obciążeniu 1,5Amp, które jest wskaźnikiem 2,5C dla nominalnego ogniwa 600mAh, spadły do 3,35V w punkcie rozładowania 500mAh. Niebieska linia. 3) Są one dość opisane jako ogniwo znamionowe 5C, a nie 25C jak na etykiecie. /Zielona linia. Przy 3 Amp ciągłym rozładowaniu spadły do 3,5V przy rozładowaniu 200mAh i zaledwie 3,2V przy rozładowaniu 500mAh. Przy niewielkim spadku napięcia w testach byłbym gotowy nazwać te komórki 5C - to jest 3Amp maksymalne rozładowanie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Bardzo dobrze pakowane w bardzo dobrym stanie i ładowarka idzie bardzo dobrze, chociaż ładuje się wolniej niż w przypadku załadowania je pojedynczo. Jedynym problemem jest to, że padły 4 baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Baterie zastępcze dla niektórych starych, które były 5 lat, nadmuchane i mają być na emeryturze. Element dokładnie zgodny z opisem i wszystkie 4 baterie w dobrym naciśnięciu i wykonać zgodnie z oczekiwaniami. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Wszystko idealne zgodnie z opisem! Dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Idealnie pasowało do obrazu. Super Indyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Otrzymaliśmy wszystkie przedmioty w dobrym stanie. Ładowarka ładuje akumulatory indywidualnie. Każde naładowanie akumulatora zatrzyma się, gdy zostanie w pełni naładowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Dobre baterie, miej ładowarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Co dużo 4 ładowarka do baterii wszystko przyszedł na 3.8 V doskonały zestaw! Świetna obsługa i szybka dostawa Bangood #1.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$47.34
    • US$21.93
    • US$47.34
    • US$15.99
    • US$85.46
    • US$25.29
    • US$24.99
    • US$16.79
    • US$242.55
    • US$6.92
    • US$18.99
    • US$10.49
    • US$21.99
    • US$33.48
    • US$10.38
    • US$57.99
    • US$9.59